Ce înseamnă dacă te trezeşti în fiecare noapte la aceeaşi oră

ce înseamnă dacă te trezeşti în fiecare noapte la aceeaşi oră jpeg

Ai observat că în ultima perioadă te trezeşti în timpul nopţii la aceeaşi oră? Şi acest lucru se întâmplă fără ca ceasul să-ţi sune? Dacă da, atunci organismul încearcă să-ţi transmită ceva. Iată ce înseamnă dacă te trezeşti în fiecare noapte la aceeaşi oră.

Există un mesaj pe care corpul încearcă să-l transmită atunci când te trezeşti cu regularitate la anumite ore din noapte şi apoi îţi este dificil să adormi. Pentru că,în diferite momente ale zilei,energia trece prin meridianele organismului. Aceste meridiane sunt canalele prin care se transmite energia către toate organele corpului pentru a-l menţine sănătos. Şi,ori de câte ori există o stagnare sau o acumulare de energie,apar tulburările de somn şi,astfel,te trezeşti.

Iată ce înseamnă dacă te trezeşti în fiecare noapte la aceeaşi oră: Între orele 21.00-23.00

Sistemul endocrin este responsabil de gestionarea hormonilor şi a metabolismului. Între orele 21.00-23.00,sistemul endocrin se reechilibrează.

Dacă nu poţi adormi în acest interval,înseamnă că te gândeşti la multe lucruri. Sau,dacă mănânci seara târziu,pot fi provocate blocaje de energie. Încearcă să te relaxezi şi să reciţi nişte mantre pozitive. Acestea vor ajuta la eliberarea tensiunii şi astfel vei reuşi să adormi mai repede.

Citeşte şi:Reguli de bază când suferi de insomnie

Ce înseamnă dacă te trezeşti în fiecare noapte la aceeaşi oră - Între orele 23.00-1.00

Dacă te trezeşti mai multe nopţi la rând în acest interval de timp,înseamnă că gândurile negative nu te lasă să dormi. Între orele 23.00 şi 1.00,energia Yin este transformată în energia

,care este foarte activă. În acele momente,corpul creează şi stochează energia care poate fi utilizată în ziua următoare.

În plus,tot în aceeaşi perioadă sunt descompuse grăsimile de vezica biliară. Şi,dacă mănânci la cină multe alimente grase şi nesănătoase,apare disconfortul,care te împiedică să adormi.

Între orele 1.00-3.00

În ceea ce priveşte orele 1.00 - 3.00, iată ce înseamnă dacă te trezeşti în fiecare noapte la aceeaşi oră.

Perioada cuprinsă între 1.00 şi 3.00 noaptea este esenţială în procesul de detoxificare al organismului nostru. În acest timp,ficatul descompune toxinele şi eliberează enzime,care ajută la purificarea sângelui. Încearcă să mănânci seara alimente uşoare.

Tulburarea de somn apare,de asemenea,din cauza emoţiilor negative cum sunt furia şi fustrarea. În plus,poate indica faptul că nivelul de energie Yang din corp este mai mare decât energia Yin.

Citeşte şi:Cât de grave sunt consecinţele insomniei

Ce înseamnă dacă te trezeşti în fiecare noapte la aceeaşi oră - Între orele 3.00-5.00

Intervalul orar 3.00-5.00 este asociat meridianului de energiecare trece prin plămâni. Dacă te trezeşti noaptea între aceste ore,înseamnă că sistemul respirator este afectat.

În plus,poate fi un simptom de ascensiune,în care nivelul de energie creşte. Alte simptome ale ascensiunii sunt:pierderea poftei de mâncare,senzaţie de frig şi sensibilitate la diferite sunete.Recente

SPAM jpg
intalnire romantica jpg
Emoticoane jpg
inselat jpg
nevoia de control   volan   shutterstock 2011393733 jpg
Frica jpg
angajare   interviu   hr process gb5e304e4d 1280 png
Excentric jpg
Narcisist jpg
Top 6 greseli de management care duc angajatii mai aproape de burnout jpg
femeie cu catel jpg
OK Manastirea Humor 523823332 jpg
lider familie shutterstock 1256373445 jpg
echilibru jpg
Longevitate jpg
Fericire jpg
multe obiecte   colectionare compulsiva   shutterstock 1742622026 jpg
Frica jpg
cuplu film shutterstock 695805913 jpg
Apel necunoscut jpg