Ceaiul verde vs ceaiul negru

1 65869 original jpg jpeg

Ceaiul verde şi cel negru sunt obţinute din aceeaşi plantă, doar că există câteva diferenţe semnificative între ele. Cercetările demonstrează că exista beneficii asupra sănătăţii, similare în aproape fiecare ceai.

Iată ce trebuie să ştii despre ceaiul verde:

Ceaiul verde preparat din frunzele acestuia nu sunt fermentate şi,prin urmare,nu trec prin procesul de oxidare la care ceaiul negru este supus,ceea ce îl face bogat în antioxidanţi,care sunt cunoscuţi că ajută în lupta împotriva cancerului şi a bolilor cardiovasculare. Ceaiul verde conţine o pătrime de cofeină,jumătate din cât are cafeaua,ceea ce îl face mai sănătos.Este cunoscut pentru beneficiul pe care îl are în procesul de slăbit. Ceaiul verde este potrivit pentru pauzele de după-amiază şi meditaţia de seară. Este mai puţin acid şi ajută la eliminarea alimentelor care nu sunt benefice pentru organism. Ceaiul verde organic pur are un efect detoxifiant,oferind strălucire pielii şi amplificând puternic metabolismul şi imunitatea.Pentru a prepara o ceaşcă de ceai gustoasă foloseşte 220 ml de apă la 80° C. Adaugă două grame de frunze de ceai verde şi lasă-le să stea trei minute,după care îl poţi servi. Nu adăuga nimic altceva.

Iată ce trebuie să ştii despre ceaiul negru:

Ceaiul negru îşi pierde antioxidanţii pe care îi conţine în timpul procesului de fermentare. Prin urmare,ceaiul verde este mai bun decât

,în ceea ce priveşte calitatea şi cantitatea sa de antioxidanţi. Ceaiul negru conţine o treime din cantitatea de cofeină,faţă de câtă conţine cafeaua.  

Acesta hidratează organismul şi întăreşte sistemul imunitar cu antioxidanţi de combatere a bacteriilor,ajută la pomparea fluxului de sânge de la nivelul creierului şi în plus,îmbunătăţeşte concentrarea. Ceaiul negru şi

sunt mai acide,faţă de ceaiul verde. Combinaţia ceaiului negru cu puţin suc de lămâie ajută la scăderea acidităţii din stomac.  

Pentru un ceai negru gustos foloseşte 220 ml de apă la 100° C. Adaugă două grame de frunze de ceai negru şi lasă-le să facă infuzie patru minute,după care poţi să-l serveşti. Opţional,ai putea adăuga lămâie,zahăr,smântână sau lapte.

NOTĂ:Nu amesteca ceaiul verde cu cel negru. Sunt două tipuri diferite de ceai. Ceaiul verde este delicat şi în contact cu apa clocotită poate arde frunzele,distrugând proprietăţile sale şi pierderea aromei. Toarnă sau prepară ceai numai în cupe şi ceainice curate,uscate şi calde.



Recente

aaron burden CKlHKtCJZKk unsplash jpg
femeie antreprenor magazin flori 8279013 jpg
vitaly gariev WHXI5Ciuu0c unsplash jpg
De ce e numit Sfantul Apostol Andrei ocrotitorul Romaniei  Sursa imagine shutterstock 524363197 jpg
tinctura de usturoi beneficii jpeg
photorealistic style clouds woman jpg
Cele mai recomandate scaune auto pentru copii în 2025 jpg
copil strange monede intr un borcan 7118209 jpg
1762850981 rGLC png
leasing png
top view online psychologist concept jpg
toamna jpg
bride putting earrings jpg
calendar ortodox 2018 27 octombrie sfantul dimitrie basarabov jpeg
2150936613 jpg
Gestionarea eficienta a unui credit nevoi personale Sfaturi de baza jpg
7955 jpg
portrait young blonde woman posing jpg
gold aesthetic wallpaper with hand wearing rings jpg
portrait human being depicted with angel wings jpg