Cele mai nesănătoase produse de patiserie

Merdenele, covrigi calzi, pateuri, croissante, toate au un miros îmbietor şi un gust căruia puţini îi pot rezista, deşi puţini sunt aceia care ştiu cât de nocive sunt aceste produse pentru sănătate.
În cazul în care obişnuieşti să savurezi dimineaţa o gogoaşă gustoasă sau un croissant alături de cafea,trebuie să ştii că acest obicei nu este unul sănătos. Gogoşile şi alte produse de patiserie sunt pline de zahăr,calorii şi grăsimi.
Mai mult,acest tip de gustări îţi afectează greutatea,fără să-ţi ofere energia de care ai nevoie pentru a-ţi începe ziua. De asemenea,cantitatea mare de zahăr din aceste produse poate duce la o creştere a nivelului de zahăr din sânge,factor ce poate favoriza apariţia diabetului şi a obezităţii.
În afară de făina şi zahărul din compoziţie,produsele de patiserie sunt făcute de obicei cu grăsimi vegetale hidrogenate care pe lângă faptul că sunt duşmanii siluetei,pot cauza apariţia bolilor de inimă. Iată,aşadar,o listă a celor mai nocive produse de patiserie!
Cele mai nesănătoase produse de patiserie:croissant
Făină,zahăr,lapte pudră,sare,drojdie,unt sau margarină,ciocolată plus aditivi,emulgatori şi potenţiatori de aromă sunt ingrediente cu conţinut caloric mare,pline de grăsimi şi glucide şi toate se găsesc în compoziţia unui singur croissant.
Află ce alte produse de patiserie sunt extrem de nesănătoase pe clicksanatate.ro.