Cele mai sănătoase smoothie-uri

1 76508 original jpg jpeg

Aproape că nu există persoană căreia să nu-i placă acest amestec de fructe, legume şi lactate. Este bogat în nutrienţi, îţi oferă energie, îl poţi lua cu tine când te grăbeşti şi mai presus de orice are un gust delicious! Iată câteva idei ca să-ţi prepari o băutură răcoritoare, sănătoasă şi care nu-ţi afectează silueta!

 Smoothie din cireşe

Acestea sunt preparate din brânză neufchâtel, iaurt grecesc şi cireşe. Brânza neufchâfel are mai puţine calorii decât crema de brânză, iaurtul grecesc este bogat în proteine şi probiotice, iar cireşele conţin multă apă, fiind ideale în curele de slăbire.

Smoothie din alimente verzi

Acesta presupune amestecul dintre spanac, castraveţi, broccoli, mentă şi ceai verde. Castravetele elimină toxinele din corp, spanacul favorizează pierderea kilogramelor în plus, în timp ce menta înlătură tulburările intestinale. Potrivit cercetătorilor ceaiul verde are efecte antioxidante şi antiinflamatorii, fiind de mare ajutor în tratarea diabetului de tip 2. Adaugă câteva felii de mango pentru a face smoothie-ul mai cremos, dar şi lâmâie, ghimbir sau curcumă pentru aportul de zinc.

Smoothie din piersică

Este un desert perfect pentru vară realizat din îngheţată de vanilie, lapte, dulceaţă de zmeură şi ingredientul principal, piersica. Zmeura ajută la arderea grăsimilor, laptele este bogat în proteine, vitamine şi calciu, iar piersicile conţin fibre care ajută la echilibrarea tranzitului intestinal. Amestecă câteva felii de piersică cu lapte fără grăsimi şi îngheţată, iar la final nu uita să adaugi siropul de zmeură.

Smoothie din fructe de pădure

Pentru această băutură combină fructe de pădure îngheţate cu mango, ceai verde şi lămâie. Fructele de pădure stimulează sistemul imunitar, mango reglează nivelul de glucoză din organism, iar lămâia purifică intestinele. Smoothie-ul va avea o textură cremoasă şi nu se vor pierde proprietăţile după ce vei amesteca alimentele cu blenderul.



Recente

pastrarea unui secret este nociva pentru sanatate jpg
interviu pentru un job  foto   Shutterstock jpg
5 obiceiuri care iti dezvaluie personalitatea  Sursa foto shutterstock 1746342872 jpg
intalnire anulata jpg
Ce vezi prima data iti arata cum reactionezi in fata provocarilor  Sursa foto Jagranjosh jpg
Test jpg
Test  Care este prima impresie pe care o faci  Sursa foto shutterstock 1354368305 jpg
Loc de munca toxic  jpg
Metoda kaizen de evitare a burnoutului  Sursa foto shutterstock 702522496 jpg
o persoana care minte jpg
Ce spune despre tine modul in care folosesti tubul de pasta de dinti  Sursa foto shutterstock 651225181 jpg
intuitie jpg
Desenele pe care le faci in graba arată ce te motiveaza in viata  Sursa foto shutterstock 2291956477 jpg
Sfintii 40 de Mucenici  Sursa foto Wikimedia jpg
Ce este ableismul  Sursa foto shutterstock 2292625553 jpg
copil deprimat  foto   Shutterstock jpg
Ce vezi prima data in aceasta imagine iti dezvaluie cele mai mari frici jpg
cadou jpg
femeie puternica jpg
personalitate jpg