Cum arată corpul unei femei după ce a născut tripleţi

1 84865 original jpg jpeg

Şansele să rămâi însărcinată cu tripleţi sunt rare, mai precis unul din 8.100 de cazuri, iar Maria Nordø Jørstad, o femeie din Danemarca, a fost unul dintre ele. Ea devenit cunoscută pe Instagram după ce a postat fotografii cu ea din timpul sarcinii.

Fotografiile cu burta ei uriaşă au devenit virale pe reţelele de socializare, arătând şi părţile mai puţin plăcute ale unei astfel de sarcini. În acest fel, ea a câştigat mii de urmăritori. 

Maria, care avea deja un băieţel, a adus pe lume trei copii sănătoşi în luna septembrie. Două fetiţe şi un băiat, Iben, Agnes şi Filip, completează familia. De atunci, ea continuă să-şi împărtăşească experienţa pe reţelele de socializare. 

Nu a fost o sacină uşoară, iar Maria s-a confruntat cu câteva probleme de sănătate şi după ce a născut.  

"Am o burtă ciudată care atârnă şi care e destul de grea. Pentru că a fost atât de mare, îmi va lua mai mult timp să îmi revin complet. Sunt nerăbdătoare să îmi capăt corpul înapoi", a scris ea pe Instagram, la o săptămână după ce a născut.  

image

"Am suferit o separare a muşchilor abdominali. Mai am probleme şi cu postura şi respiraţia... Mai am mult până mă voi recupera. Din fericire, încap în vechii mei pantaloni. Şi ăsta e un început", a completat ea într-o altă postare .

Oamenii au apreciat sinceritatea şi deschiderea cu care a vorbit despre problemele cu care se confruntă o mamă de tripleţi. 

În ciuda greutăţilor, Maria are o familie fericită şi toţi cei patru copii ai săi sunt sănătoşi.  

image

Sursă: boredpanda.com