Include acest smoothie în dietă şi vei reuşi să slăbeşti

1 57698 original jpg jpeg

Plănuieşti să pleci în vacanţă la mare, dar îţi doreşti ca într-o lună să slăbeşti câteva kilograme? Dacă da, atunci, pe lângă dietă şi exerciţiile fizice, ar trebui să incluzi o băutură pe bază de banane, care este absolut delicioasă.

Cauzele îngrăşării

Câteva dintre principalele cauze ale depunerii grăsimii pe abdomen şi coapse sunt: alimentaţia nesănătoasă, lipsa sportului, dezechilibrul hormonal, sarcina şi naşterea, consumul excesiv de alcool.

Potrivit studiilor, femeile se îngraşă cel mai des în urma modificărilor hormonale. Însă, grăsimea acumulată în zona abdomenului ar putea duce la o serie de probleme de sănătate, cum sunt obezitate, colesterol mărit, hipertensiune arterială, dureri de spate, dureri articulare, boli cardiovasculare.Persoanele care vor să slăbească iau în considerare intervenţia chirurgicală precum liposucţia, care vizează eliminarea grăsimii abdominale. Dar aceste proceduri pot fi costisitoare şi pot avea efecte secundare. În schimb, pe lângă regim alimentar şi sport, mai poţi consuma o băutură naturală care poate contribui semnificativ la reducerea grăsimii corporale.

Băutura care stimulează metabolismul

Toate ingredientele din această băutură - banana, iaurtul, seminţele de in şi ghimbirul – sunt surse importante de substanţe nutritive, care ajută în procesul de arderea a grăsimilor.

În perioada în care consumi această băutură, trebuie să ai o alimentaţie echilibrată, să stai departe de produsele bogate în grăsimi şi să practici exerciţii fizice cel puţin 45 de minute zilnic.

Pentru prepararea băuturii, ai nevoie de:

-1 banană

-1 lingură de seminţe de in

-2 linguri de pudră de ghimbir

-½ de cană de iaurt degresat

Pune ingredientele enumerate în vasul blenderului, procesează-le şi amestecul obţinut îl torni într-un pahar. Se bea în fiecare dimineaţă, înainte de micul dejun, după ce ai terminat cu exerciţiile fizice. În plus, poţi înlocui prima masă din zi cu această băutură (poţi face acest lucru doar după ce vorbeşti cu doctorul).

: