Învaţă să pozezi ca supermodelele!

1 53076 original jpg jpeg

Nu ştiu cum se face, dar în mai toate pozele care mi s-au făcut de-a lungul vremii nu arăt deloc bine. Am ajuns chiar să evit aparatul de fotografiat aruncând scuza simplă că „Nu sunt fotogenică!” Dacă şi tu ai aceeaşi problemă, iată câteva sfaturi simple, ce te vor ajuta data viitoare, când va trebui să pozezi, pentru rude ori prieteni!

Gândeşte-te la lucruriplăcuteAcest lucru îţi poate părea banal,dar,câteodată,cel mai bun mod de a obţine o expresie facială bună chiar este să ne gândim la ceva plăcut! O amintire dragă,locul unde te simţi cel mai relaxată sau ceva mai sentimental,legat de partenerul tău!

Fotografi avizaţi,dar şi stilişti celebri sunt de părere că gândurile reale de fericire chiar ajută atunci când vrei să obţii un zâmbet autentic. În felul ăsta  vei afişa o faţă calmă şi radioasă!  Încearcă!

Există câteva

simple,chiar dacă nu eşti în postura celebrelor modele.

Dacă ai buzele subţiri,încearcă să întredeschizi uşor (!) gura şi să te prefaci că sufli în ceva;în felul ăsta,buzele vor părea ceva mai pline. Pentru cele cu faţa rotundă este indicat să nu privească direct în obiectivul aparatului,ci să întoarcă un pic capul într-o parte (semi-profil). Ai bărbia osoasă şi nasul uşor mai evident? Nu-i nimic! Încearcă să întorci un pic maxilarul,într-o parte,dar în acelaşi timp,să ridici uşor bărbia. Acest lucru,spun fotografii,creează un profil ceva mai echilibrat.

Nu ştiu dacă ai observat la vedete,dar atunci când păşesc pe Covorul Roşu,au mereu,de la an la an,acelaşi zâmbet perfect. Crezi că este coincidenţă,crezi că ăsta este zâmbetul lor,cel de toate zilele?

Ei bine nu! Este pur şi simplu rezultatul mai multor „repetiţii” şi exerciţii,să le numim,faciale. Şi chiar şi tu poţi face asta.

Dimineaţa,în oglinda din baie,poţi încerca mai multe tipuri de „râs” sau zâmbet,pentru a-ţi perfecţiona expresia facială. Şi ca să fii sigură că acelaeste zâmbetul mult căutat,fă-ţi şi câteva poze,pentru a vedea exact rezultatul.



Recente

interviu pentru un job  foto   Shutterstock jpg
5 obiceiuri care iti dezvaluie personalitatea  Sursa foto shutterstock 1746342872 jpg
intalnire anulata jpg
Ce vezi prima data iti arata cum reactionezi in fata provocarilor  Sursa foto Jagranjosh jpg
Test jpg
Test  Care este prima impresie pe care o faci  Sursa foto shutterstock 1354368305 jpg
Loc de munca toxic  jpg
Metoda kaizen de evitare a burnoutului  Sursa foto shutterstock 702522496 jpg
o persoana care minte jpg
Ce spune despre tine modul in care folosesti tubul de pasta de dinti  Sursa foto shutterstock 651225181 jpg
intuitie jpg
Desenele pe care le faci in graba arată ce te motiveaza in viata  Sursa foto shutterstock 2291956477 jpg
Sfintii 40 de Mucenici  Sursa foto Wikimedia jpg
Ce este ableismul  Sursa foto shutterstock 2292625553 jpg
copil deprimat  foto   Shutterstock jpg
Ce vezi prima data in aceasta imagine iti dezvaluie cele mai mari frici jpg
cadou jpg
femeie puternica jpg
personalitate jpg
5 calitati nelipsite persoanelor inteligente emotional  Sursa foto shutterstock 715595482 jpg