Loial, sociabil, neînfricat? Alege un desert preferat şi află cum eşti perceput!

Ești un fan al dulciurilor și al apusurilor de soare pe plajă? Dacă eşti de părere că viața este mai bună cu un desert în mână și nisip fin sub picioare, acest test este pentru tine! Alege desertul preferat din selecția noastră și îţi spunem cum te văd cei din jurul tău!

image

Ce preferi din următoarele deserturi: tort cu frişcă, brownie, plăcintă cu bezea şi lămâie, tort de vanilie cu glazură de ciocolată, tort sau prăjitură cu căpşuni, tort de ciocolată, înghețată şi tort de morcovi? Îţi spunem cum este firea ta şi ce fel de prieten eşti în funcţie de opţiunea ta!

image

Tort cu frişcă

Dulce, iubitor, adorabil, ţie îți plac persoanele care te înconjoară cu toată grija şi atenţia lor. Uneori, ai nevoie de un cornet de înghețată la sfârșitul zilelor de vară. Nu trebuie să te mire sau să te supere dacă eşti perceput ca fiind copilăros sau imatur uneori. Este farmecul tău personal şi pentru asta eşti căutat ca prieten.

image

Brownie

Eşti aventuros, neînfricat, generos cu toţi cei defavorizaţi şi cauţi mereu idei noi. Te aprinzi rapid şi eşti gata să te lupţi pentru ceea ce crezi. Ai un simț al umorului unic şi eşti un prieten loial.

image

Plăcintă cu bezea şi lămâie

Simplu, senzual și elegant, ești un comunicator excelent. Nu încerca să faci două lucruri în același timp. Eşti prea distras şi nu vei avea dificultăţi. Câteodată te comporţi ca o divă, dar ai mulți prieteni.

image

Tort de vanilie cu glazură de ciocolată

Iubitor de distracție, cu fire schimbătoare şi plin de umor. Aşa te văd amicii şi cunoscuţii tăi. Nu eşti prea hotărât, mai degrabă indecis și lipsit de motivație. Tuturor le place să fie în preajma ta, pentru că eşti glumeţ. Ești un prieten pe viață.

image

Tort cu căpşuni

Romantic, cald, iubitor. Ţie îți pasă de ceilalți. Prietenii se pot baza pe tine oricând au probleme sau doresc să le fii alături. Ţi se topeşte inima când vezi pe cineva în necaz. Poți fi exagerat de emoțional și enervant uneori.

image

Prăjitură cu ciocolată

Senzual, mereu gata să dăruieşti. Eşti creativ, aventuros, ambițios și pasionat. Pari distant şi rece la prima vedere, dar, atunci când ceilalţi ajung să te cunoască, observă o persoană generoasă, caldă. Nu-ți este frică să-ți asumi riscuri. De asemenea, nu te mulțumeşti cu nimic mai prejos decât ceea ce ţi-ai propus.

image

Înghețată

Îți plac sporturile, fie că este vorba de badminton, fotbal sau baschet. Dacă ai putea, ai dori să participi, dar te rezumi să urmărești competiţiile sportive de pe margine. Adori să fii la curent cu toate şi să urmăreşti ştirile pentru a afla care sunt evenimentele importante ale zilei.

image

Tort de morcovi

Ești o persoană iubitoare de distracție, căreia îi place să râdă. Prietenilor le place să fie în compania ta, pentru că dai o stare de bine tuturor. Ești o persoană foarte caldă, puțin ciudată uneori, dar ai mulți prieteni loiali.

FOTO: Pixabay, ShutterstockRecente

medic incepator jpg
bnb@clikpentrufemei ro (1) jpg
O femeie care pleaca in concediu jpg
Culoarea preferata Sursa foto shutterstock 2360547709 jpg
cursuri functionari curs resurse umane jpg
Beneficiile extrasalariale si afacerile la inceput de drum de ce ai nevoie de ele jpg
Stima de sine jpg
Minimalimul emotional Sursa foto shutterstock 2409609473 jpg
psiholog jpg
Cum sa scapi de stres in opt secunde Sursa foto shutterstock 1771976678 jpg
Test Care fata e mai atragatoare Sursa foto Pixabay si Shutterstock jpg
vise jpg
Test Alege 3 animale Sursa foto shutterstock 2156214857 jpg
De ce vezi adesea 1111 Sursa foto shutterstock 285177449 jpg
protectie spirituala jpg
Ce senzatii fizice dau diverse emotii Sursa foto shutterstock 259347731 jpg
culori jpg
Regula 3 30 300 pentru a fi fericit Sursa foto shutterstock 2228784763 jpg
Tendinta pe retelele sociale de combatere a strestului Tapping EFT Sursa foto shutterstock 2141108933 jpg