Loial, sociabil, neînfricat? Alege un desert preferat şi află cum eşti perceput!

Ești un fan al dulciurilor și al apusurilor de soare pe plajă? Dacă eşti de părere că viața este mai bună cu un desert în mână și nisip fin sub picioare, acest test este pentru tine! Alege desertul preferat din selecția noastră și îţi spunem cum te văd cei din jurul tău!

image

Ce preferi din următoarele deserturi: tort cu frişcă, brownie, plăcintă cu bezea şi lămâie, tort de vanilie cu glazură de ciocolată, tort sau prăjitură cu căpşuni, tort de ciocolată, înghețată şi tort de morcovi? Îţi spunem cum este firea ta şi ce fel de prieten eşti în funcţie de opţiunea ta!

image

Tort cu frişcă

Dulce, iubitor, adorabil, ţie îți plac persoanele care te înconjoară cu toată grija şi atenţia lor. Uneori, ai nevoie de un cornet de înghețată la sfârșitul zilelor de vară. Nu trebuie să te mire sau să te supere dacă eşti perceput ca fiind copilăros sau imatur uneori. Este farmecul tău personal şi pentru asta eşti căutat ca prieten.

image

Brownie

Eşti aventuros, neînfricat, generos cu toţi cei defavorizaţi şi cauţi mereu idei noi. Te aprinzi rapid şi eşti gata să te lupţi pentru ceea ce crezi. Ai un simț al umorului unic şi eşti un prieten loial.

image

Plăcintă cu bezea şi lămâie

Simplu, senzual și elegant, ești un comunicator excelent. Nu încerca să faci două lucruri în același timp. Eşti prea distras şi nu vei avea dificultăţi. Câteodată te comporţi ca o divă, dar ai mulți prieteni.

image

Tort de vanilie cu glazură de ciocolată

Iubitor de distracție, cu fire schimbătoare şi plin de umor. Aşa te văd amicii şi cunoscuţii tăi. Nu eşti prea hotărât, mai degrabă indecis și lipsit de motivație. Tuturor le place să fie în preajma ta, pentru că eşti glumeţ. Ești un prieten pe viață.

image

Tort cu căpşuni

Romantic, cald, iubitor. Ţie îți pasă de ceilalți. Prietenii se pot baza pe tine oricând au probleme sau doresc să le fii alături. Ţi se topeşte inima când vezi pe cineva în necaz. Poți fi exagerat de emoțional și enervant uneori.

image

Prăjitură cu ciocolată

Senzual, mereu gata să dăruieşti. Eşti creativ, aventuros, ambițios și pasionat. Pari distant şi rece la prima vedere, dar, atunci când ceilalţi ajung să te cunoască, observă o persoană generoasă, caldă. Nu-ți este frică să-ți asumi riscuri. De asemenea, nu te mulțumeşti cu nimic mai prejos decât ceea ce ţi-ai propus.

image

Înghețată

Îți plac sporturile, fie că este vorba de badminton, fotbal sau baschet. Dacă ai putea, ai dori să participi, dar te rezumi să urmărești competiţiile sportive de pe margine. Adori să fii la curent cu toate şi să urmăreşti ştirile pentru a afla care sunt evenimentele importante ale zilei.

image

Tort de morcovi

Ești o persoană iubitoare de distracție, căreia îi place să râdă. Prietenilor le place să fie în compania ta, pentru că dai o stare de bine tuturor. Ești o persoană foarte caldă, puțin ciudată uneori, dar ai mulți prieteni loiali.

FOTO: Pixabay, Shutterstock