Ozana Barabancea: dietă şi alimente eliminate din meniu. Trucuri de frumuseţe

1 83033 original jpg jpeg

Ozana Barabancea a avut o siluetă plinuţă mai toată viaţa. În ultimii ani a încercat diverse diete pentru a slăbi, dar cum renunţa la ele, se îngrăşa. Efectul yo-yo o urmărea peste tot şi acum a reuşit să scape de el. Cum? Prin micşorarea stomacului.

Ozana Barabancea şi-a schimbat radical viaţa. A trecut printr-o intervenţie bariatrică, dar şi printr-o operaţie de lifting circular pentru conturul corpului, iar viaţa i s-a schimbat radical. Vedeta a mărturisit cum a reuşit să slăbească şi ce mănâncă.

Alimentaţia Ozanei Barabancea

"Mănânc orice, dar doar de trei ori pe zi. Beau multe lichide. Am renunţat la crudităţi pentru moment, ca să nu îmi fermenteze în stomac. Nu ştiu cât va dura această decizie. Am exclus fructele şi legumele crude.

Rar mănânc salată de sfeclă cu hrean, dar dimineţa mănânc avocado cu condimente. În rest, carne de viţel la grătar, chiar şi prăjituri, dar beau foarte multă apă.

Am trecut pe lângă moarte, am constientizat că nu e momentul şi m-am rugat la Dumnezeu şi la Maica Domnului să mă salveze. Şi am scăpat”, mărturiseşte vedeta pentru Ce se întâmplă, doctore?!

Sfatul Ozanei Barabancea pentru cei ca ea

"Să fie consecvenţi. Totul pleacă de la creier. Eu nu dau sfaturi. Povestesc din experienţa mea, cu bune şi cu mai puţin bune. Pentru mine, fericirea este o alegere conştientă, educată. Acum mă simt fericită!

Am crezut cândva în zodii dar, de când sunt prezentă în viaţa bisericească, am înţeles că rugaciunea este cea care mută munţii şi transformă răul în bine. Acum nu mai citesc Horoscopul", adaugă vedeta Antenei 1.

Trucul de frumuseţe al Ozanei

„Produsele pentru ten sunt cele obişnuite, dar ador masajul facial. Îmi fac masaj singură, cu mălai, pe tenul ud, de la 18 ani”, mărturiseşte ea.