Radiografii pulmonare gratuite în Capitală

1 74386 original jpg jpeg

Depistat şi tratat la timp, cancerul pulmonar poate fi vindecat - acesta este mesajul campaniei „Respiră ADÂNC şi gândeşte-te BINE!”. De aceea, este bine să efectuezi din timp un control de rutină. Cei interesaţi pot face o radiografie pulmonară gratuită şi la o clinică din Bucureşti.

Obiectivul principal al campaniei este acela de a-i face pe oameni,în special pe cei cu vârsta de peste 40 de ani,cu risc mare de a face cancer,să conştientizeze importanţa consultului medical anual.

Campania de luptă împotriva cancerului pulmonar a început în data de 15 noiembrie şi este iniţiată de Liga Română de Cancer şi de Federaţia Asociaţiilor Bolnavilor de Cancer cu sprijinul Roche România,Carrefour şi Radio România Actualităţi.

Clinica Anima,din Capitală,vine în întâmpinarea oamenilor cu un număr de 500 de radiografii pulmonare gratuite,ce pot fi realizate în oricare din cele două secţii din strada Buzeşti-Clinica Victoriei-sau cu sediul în şoseaua Pipera-Clinica Nusco.

Cei interesaţi se pot programa la numărul de telefon:021.9838,unde vor primi toate informaţiile de care au nevoie,şi trebuie să aibă trimitere de la medicul de familie sau de la un medic specialist. Programarile se vor face în ordinea primirii cererilor.

Mai multe informaţii se găsesc pe site-ul oficial al campaniei:www.invingemcancerul.ro,precum şi pe pagina de facebook „Respiră ADÂNC şi gândeşte-te BINE!”.