Reguli de bază pentru slăbit

1 81927 original jpg jpeg

Odată cu venirea verii, simţi nevoia unei schimbări în viaţa ta. Îţi doreşti să scapi de kilogramele acumulate în ultima perioadă. Nu o să fie uşor, dar cu puţină răbdare şi ambiţie, totul este posibil!

Secretul victoriei stă în modul în care gândeşti. Important este să ai încredere în reuşita ta, să îţi setezi în minte rezultatul şi să porneşti la drum. Reuşita nu stă în înfometare, ci în respectarea unui plan bine pus la punct.

Uite 6 paşi de bază pentru a scăpa de kilogramele în plus:

1.Hidratarea este esenţială

Sigur ai mai auzit despre importanţa hidratării într-o dietă. O poţi considera chiar cheia reuşitei.

Ţine cont de cei 2-3 litri de apă pe zi. Ajută la eliminarea toxinelor şi curătă organismul. Pentru a scăpa de kilogramele în plus, lichidele reprezintă baza.

Daca îţi este mai usor, stabileşte un număr de pahare pe zi şi respectă-l, fără excepţie. Apa îti va da şi senzaţia de saturaţie şi vei simţi că poţi rezista mai uşor tentaţiilor dintre mesele principale. Deci, apa îţi este prieten.

2.Elimină zahărul din alimentaţie

Un pas important într-o dietă este eliminarea completă a zahărului. Când începi să renunţi la dulciuri, la zahărul de la cafea, la sucurile acidulate din comerţ, schimbările apar fără întârziere. Organismul se va obişnui rapid cu această schimbare şi ai să vezi că o să dispară şi acel sentiment de slăbiciune, prezent la început.

3.Renunţă la pâine

Pâinea albă este considerată inamicul unui regim alimentar. Dacă reuşeşti să o excluzi din alimentaţia ta, vei fi cu un pas mai aproape de reuşită. Există o serie de alimente cu care o poţi substitui.

4.Mese regulate

Mesele trebuie să fie stabilite la ore fixe. Dacă respecţi orele fixe, organismul va reacţiona pe măsură.

Setează-ţi orele pentru masă şi încearcă să îţi pregăteşti singură alimentele. Un alt aspect important, nu sări peste mese. De asemenea, masa de seară trebuie să aibă loc cât mai devreme. Nu este bine să adormi cu stomacul plin.

5.Înlocuieşte produsele de patiserie cu fructe proaspete

Dacă obişnuiai să mănânci, între mese, produse de patiserie, încearcă să renunţi la acest obicei. Patiseria este principalul inamic al unui stil de viaţă sănătos. Înlocuieşte produsele de patiserie cu fructe. Deşi pare greu la început, cu cât variezi mai mult fructele, cu atât mai repede te vei obişnui şi o să ţi se pară uşor.

6.Mişcare, mişcare, mişcare

Pentru un plan de slăbire sănătos, ai nevoie de multă mişcare. O dietă echilibrată combinată cu mişcarea, acesta este secretul. Alege o activitate fizică preferată. Încearcă să îţi faci un program zilnic şi să îl respecţi. Alergare, plimbare în ritm alert, bicicletă sau mers la sală. Alege una sau combină-le pe toate. În timp, ai să îti dai seama ce ţi se potriveşte cel mai bine şi la ce activitate răspunde cel mai bine organismul tău.

Nu există un secret sau o dietă minune pentru a da jos kilograme. Există doar dorinţa de a te cunoaşte, de a reuşi, combinate cu puţină ambiţie şi multă disciplină. Trebuie să înveţi să îţi cunoşti organismul şi să îi oferi ceea ce are nevoie, când are nevoie.

Cheia stă în lipsa exceselor şi în focusarea pe rezultat. Organizează-te, stabileşte-ţi obiectivul şi porneşte la drum zâmbind!Recente

corpul uman  sursa   Shutterstock jpg
shutterstock 1081879181 jpg
TEST  Ce vezi prima oara iti arata ce profesie ti se potriveste  Sursa foto shutterstock 55338187 jpg
Astenie de primavara jpg
dezlegare la vin shutterstock 1347135425 jpg
Floarea preferata dezvaluie un secret al personalitatii tale  Sursa foto Unsplash jpg
Semnificatia trandafirului jpg
oameni fericiti jpg
boala oaselor fragile jpg
victoriabank md@clickpentrufemei ro jpg
stres jpg
TEST Animalul pe care l alegi iti dezvaluie defectele  Sursa foto jagranjosh com jpg
Trei metode de identificare a partenerilor utili pentru afacerea ta min jpg
persoană care încearcă să se relaxeze la muncă imagine shutterstock 2198777181 jpg
Care sunt punctele tale forte  Sursa imagine shutterstock 1619843515 jpg
Dumnezeu jpg
Barfa jpg
Respiratie ciclica jpg
Sfintii Trei Ierarhi  Sursa foto Shutterstock jpg
Casatorie jpg