Suplimentele alimentare, bune sau nu pentru siluetă?

1 71974 original jpg jpeg

Pe lângă multă mişcare şi o dietă potrivită, îţi poţi creşte şansele să scapi de kilogramele în plus prin intermediul suplimentelor alimentare. Iată care sunt cele mai potrivite!

Capsulele cu omega 3 te ajută să slăbeşti

Dacă mănânci alimente bogate în acizi graşi Omega-3 sau iei suplimente alimentare,sănătatea ta va avea numai de beneficiat pentru că vei preveni bolile cardiovasculare şi vei accelera scăderea în greutate. În acelaşi timp,Omega-3va reduce nivelul de zahăr din sânge,va scade concentraţia de insulină,va ţine sub control apetitul şi va oferi o stare de bine prin stimularea eliberării de serotonină,acei hormoni ai fericirii.

Stimulează-ţi metabolismul cu acid alfa-lipoic

Este unul dintre acizii cu cele mai multe proprietăţi antiinflamatoare. Totodată,este de folos în timpul dietelor întrucât acţionează ca o coenzimă ce tranformă carbohidraţii în energie,evitând ca aceştia să ducă la depunerea sub formă de depozite de grăsime. Un alt rol al acestui acid este de a transfera glucoza în sânge,iar în acest mod se reduce nivelul de insulină şi cel de zahăr.

Cromul,indicat în orice dietă

Dacă vrei să reduci nivelul de grăsime corporală,este bine ca din organism să nu-ţi lipsească cromul. Această subtanţă nutritivă este esenţială în procesul de producere a energiei,dar joacă un rol important în reglarea apetitului şi diminuarea poftei de dulce.

Citeşte şi:

Cum ne ajută grăsimile esenţiale omega 3 şi omega 6

Slăbeşte cu dieta la 3 ore!