Test. Care fată este mai atrăgătoare când se întoarce? Alegerea spune multe despre tine!

Mersul, aspectul general, modul în care îţi prinzi sau tunzi părul – toate exprimă trăsături de personalitate. Vezi ce spune despre tine alegerea uneia dintre cele cinci fete!

image

Priveşte cu atenţie fiecare fată din aceste cinci din imagine! Alege-o pe cea care consideri că ar fi cea mai atrăgătoare, din punctul tău de vedere, atunci când se va întoarce. După cum explică Bright Side, nu este vorba despre standardele obișnuite de frumusețe, ci de modul în care tu vezi frumuseţea.

1 – eşti o persoană încrezătoare

Prima fată ți se pare cea mai atrăgătoare? Atunci, sunt şanse mari să fii o persoană calmă, încrezătoare. Nu te pierzi cu firea în faţa obstacolelor sau dacă ai încercări mari. Ești gata să treci de toate dificultățile cu capul sus.

Acceptă cu îndrăzneală provocările! Nu ești ușor de învins și te adaptezi în caz că e nevoie să faci schimbări de plan. Cu răbdare, îți atingi întotdeauna scopurile.

2 – ştii să păstrezi aparenţele

Ești o persoană sociabilă care se împrieteneşte rapid cu ceilalţi, dar şi puțin naivă, jucăuşă și lipsită de seriozitate. Totuşi, știi foarte bine cum să-ți atingi obiectivele.

Chiar dacă simţi tristeţe câteodată, faci tot posibilul să pari fericit şi să zâmbeşti tuturor. Încerci să rămâi pozitiv și să nu pui nimic rău la inimă. În ciuda aparenţelor, chiar şi un singur cuvânt negativ te poate răni.

3 – armonia este esenţială pentru tine

Eşti o persoană modestă, timidă, care nu se conectează imediat cu ceilalți, dar cu timpul, pe măsură ce prinzi încredere, începi să te deschizi. Îți place ca totul să fie conform planului pe care l-ai făcut și nu poţi da dovadă de spontaneitate.

Amabil, eviţi conflictele și ierţi cu uşurinţă. Ai darul de a privi adânc în sufletele celorlalţi şi de a le înţelege emoțiile și sentimentele. Armonia este importantă pentru tine, așa că uneori, simţi nevoia să stai singur.

Vezi și: Modul în care foloseşti tubul de pastă de dinţi îţi dezvăluie starea mentală

4 – pari rece, dar gata să oferi ajutor

Îţi asculţi mai mult mintea decât inima. Nu te temi de dificultățile care îţi ies în cale. Ești o persoană mândră care trăiește în armonie cu sine. Cu toată determinarea ta, ești o persoană blândă.

Te gândești la alții și nu le faci rău nici măcar pentru a-ți atinge propriile obiective. Poate pari rece, dar, în realitate, ești o persoană sociabilă și gata să ajuți.

Te-ar mai putea interesa: Alege un fluture și descoperă lucruri noi despre tine!

5 – eşti greu de convins de ceilalţi

Ești o persoană independentă și perseverentă, obișnuită să-şi împlinească visele. Poți să lucrezi cu tine însuţi pentru a te schimba mental sau fizic, dacă simţi că este nevoie.

Ești încrezător și independent. De aceea, rareori ceri ajutorul cuiva sau îl accepți de la alții, chiar dacă aceștia sunt gata să-ți ofere sprijin. Încăpățânat din fire, nu este ușor pentru ceilalţi să te convingă sau să te răzgândească în legătură cu ceva.

FOTO: Pixabay, Shutterstock



Recente

psiholog jpg
Cum sa scapi de stres in opt secunde  Sursa foto shutterstock 1771976678 jpg
sezon estival jpg
vise jpg
Test  Alege 3 animale  Sursa foto shutterstock 2156214857 jpg
De ce vezi adesea 1111  Sursa foto shutterstock 285177449 jpg
protectie spirituala jpg
Ce senzatii fizice dau diverse emotii  Sursa foto shutterstock 259347731 jpg
culori jpg
Regula 3 30 300 pentru a fi fericit  Sursa foto shutterstock 2228784763 jpg
Tendinta pe retelele sociale de combatere a strestului  Tapping EFT  Sursa foto shutterstock 2141108933 jpg
amintiri jpg
empatie jpg
Cum sa cresti stima de sine  Sursa foto shutterstock 2341996931 jpg
Rugaciune jpg
cristaloterapie jpg
Somatizarea emotiilor jpg
prescură jpg
Transfăgărășan jpg
Incredere in sine jpg