Test de personalitate. Alege un fluture și descoperă lucruri noi despre tine!

Acest test de personalitate o să te ajute să te descoperi mai bine. Tot ce trebuie să faci este să privești imaginea de mai jos, să alegi un fluture și să cauți mai jos interpretările. Totul doar atât de simplu! 

image

În cadrul acestui test, îți prezentăm șase fluturi, fiecare cu semnificație diferită. În funcție de forma și de culoarea fluturelui, vei putea afla unele trăsături ascunse de personalitate. Privește cu atenție imaginea, notează fluturele preferat și descoperă ce mesaj îți transmite! 

Ce mesaj îți transmite primul fluture 

image

Primul fluture îți spune că ești o persoană sinceră și romantică. Dai dovadă de multă compasiune, chiar și față de cei pe care nu îi cunoști. Pentru că îți pasă atât de mult de cei din jurul tău, se poate întâmpla să îți neglijezi sentimentele. De aceea, nu uita să ai grijă mai mult de tine! 

Ce îți spune al doilea fluture 

image

Al doilea fluture din imagine îți transmite că ești o persoană liniștită. Ești cu picioarele pe pământ și nu iei decizii pripite. Echilibrul te definește și încerci să îl aplici în viața de zi cu zi. Cu toate acestea, într-o situație imprevizibilă poți intra rapid în panică și oricât de mult ai vrea să ascunzi asta, oamenii vor observa. 

image

Ce indică al treilea fluture 

Al treilea fluture îți spune că ești o persoană care vede partea plină a paharului. Deși oamenii te pot dezamăgi, tu încerci să înțelegi pe fiecare în parte. Îți place să analizezi orice și iei decizii înțelepte. La locul de muncă ești perfecționistă și găsești bucurie în lucrurile mărunte.

image

Descoperă ce spune al patrulea fluture! 

Al patrulea fluture arată că ești o persoană ambițioasă și organizată. Ai toate șansele să ai succes, deoarece excelezi în domeniul în care lucrezi. Îți place siguranța și te temi de eșec. De asemenea, ai o legătură strânsă cu familia, motiv pentru care îți ceri iertare când se întâmplă să greșești. 

image

Ce îți arată al cincilea fluture 

Penultimul fluture din imagine îți spune că ești o persoană înzestrată cu mult entuziasm. Ești pozitivă, iar scopul tău în viață este să experimentezi cât mai mult. Te temi de plictiseală și de monotonie. Chiar dacă reușești să îți îndeplinești sarcinile, de cele mai multe ori, te lupți cu respectarea termenelor limită. 

image

Ce mesaj primești de la ultimul fluture 

Ultimul fluture din imagine îți spune că ești o persoană logică și înțeleaptă. Oamenii te apreciază pentru sfaturile bune pe care le dai, deoarece nu te implici emoțional și analizezi situațiile cu corectitudine. De asemenea, conștiința curată este unul dintre lucrurile pe care le prețuiești cel mai mult.

Sursă foto: Bright Side