Testări naţionale gratuite cu ocazia Zilei Mondiale a Astmului

1 51499 original jpg jpeg

Societatea Română de Pneumologie, cu sprijinul AstraZeneca şi GlaxoSmithKline, organizează în perioada 7-18 mai, în cabinetele medicale de specialitate din toată ţara, testări gratuite pentru depistarea astmului.

Toate sub mesajul:„Tu poţi avea astm. Astmul nu te are pe tine! Astmul poate fi controlat!” De asemenea,bucureştenii se pot testa şi în Parcul Tineretului pe 12 şi 13 mai.

„Testul se numeste spirometrie,este nedureros şi simplu de făcut:seamănă întrucâtva cu testarea pentru determinarea nivelului de alcool în aerul expirat,pe care o fac poliţiştii,şoferilor. Durează 5 minute,iar rezultatul se dă pe loc.” spune Prof. Dr. Florin Mihălţan,Preşedintele Societăţii Române de Pneumologie. Mai multe informaţii despre campanie şi lista cabinetelor unde se fac testările găseşti pe www.invingeastmul.ro.

Campania se află la a patra ediţie. În 2011,9166 persoane au fost testate la nivel naţional şi 1045 doar în Parcul Tineretului.  41% dintre ele au fost depistate cu probleme de respiraţie.Recente

Filme de groaza jpg
Persoana toxica dependenta de drama  Sursa foto shutterstock 641808046 jpg
Interviu jpg
jobul viitorului jpg
Paralizie in somn jpg
Zambet jpg
Secret, zodii jpg
George Clooney, Lisa Snowdon  Shutterstock jpg
Curatenie jpg
cupluri de vedete  sursa   Shutterstock jpg
flori shutterstock 553167952 jpg
apocalipsa jpg
joburi de viitor jpg
Obiceiuri noi jpg
Suflet pereche jpg
Job jpg
femeie cu geantă  foto   Shutterstock jpg
Parinte jpg
Test jpg
print 3d  Shutterstock jpg