Top 5 fructe care stimulează arderea grăsimilor

1 81363 original jpg jpeg

Poţi reduce acumularea de grăsimi în zona abdomenului prin consumul anumitor fructe. Multe dintre acestea sunt surse importante de flavonoide (numite şi substanţe vegetale secundare), care sunt foarte eficiente în prevenirea depunerii grăsimilor în anumite părţi ale corpului. Fructele pe care trebuie să le incluzi în dieta ta sunt:

Grepfrut

Grepfrutul este acel fruct citric delicios şi foarte sănătos, care a devenit foarte popular în ultimii ani datorită proprietăţilor lor naturale de slăbire şi beneficiilor pentru sănătate. Grepfrutul este bogat în antioxidanţi şi conţine proprietăţi antibacteriene, fiind şi o sursă excelentă de vitamine (A, B, C, D şi E) şi minerale precum calciu, fosfor, magneziu, mangan, zinc, cupru şi fier. Mai multe studii au arătat că consumul frecvent de suc de grepfrut este excelent pentru stimularea arderilor grăsimilor corporale. Cu toate acestea, pentru a obţine rezultate este foarte important să se completeze consumul de suc de grepfrut cu o dietă sănătoasă şi exerciţii fizice.

Avocado

Avocado este sursă importantă de grăsimi mononesaturate (acizi graşi Omega-6), despre care se spune că stimulează metabolismul şi transformă grăsimea în energie. Ele acţionează eficient asupra grăsimii abdominale şi stimulează procesul de scădere în greutate.

Măr

Un alt fruct care nu trebuie să lipsească din dieta ta este mărul. Bogat în fibre şi scăzut în calorii, mărul conţine acele substanţe nutritive care stimulează arderea grăsimilor. În plus, mărul oferă o senzaţie de saturaţie pentru mai mult timp, ceea ce înseamnă că nu vei mai simţi nevoia de a mânca la fel de des.

Nucă de cocos

Nuca de cocos conţine calorii foarte scăzute şi de asemenea menţine stomacul plin pentru o lungă perioadă de timp. Mai mult, nuca de cocos conţine trigliceride care stimulează metabolismul şi ajută la arderea unei cantităţi mai mari de grăsimi.

Lămâie

Lămâia este fructul care detoxifică corpul, îmbunătăţeşte digestia şi stimulează arderea grăsimilor. Începe să bei în fiecare dimineaţă un pahar de apă călduţă cu suc de lămâie proaspăt stors şi o jumătate de lingură de miere.

Credit foto:



Recente

Regula 3 30 300 pentru a fi fericit  Sursa foto shutterstock 2228784763 jpg
Tendinta pe retelele sociale de combatere a strestului  Tapping EFT  Sursa foto shutterstock 2141108933 jpg
amintiri jpg
empatie jpg
Cum sa cresti stima de sine  Sursa foto shutterstock 2341996931 jpg
Rugaciune jpg
Somatizarea emotiilor jpg
cristaloterapie jpg
prescură jpg
Transfăgărășan jpg
Incredere in sine jpg
pastrarea unui secret este nociva pentru sanatate jpg
interviu pentru un job  foto   Shutterstock jpg
5 obiceiuri care iti dezvaluie personalitatea  Sursa foto shutterstock 1746342872 jpg
intalnire anulata jpg
Ce vezi prima data iti arata cum reactionezi in fata provocarilor  Sursa foto Jagranjosh jpg
Test jpg
Test  Care este prima impresie pe care o faci  Sursa foto shutterstock 1354368305 jpg
Loc de munca toxic  jpg
Metoda kaizen de evitare a burnoutului  Sursa foto shutterstock 702522496 jpg