Transformarea spectaculoasă a unei mame, la câteva săptămâni după ce a născut. A dezvăluit exact ce a făcut

1 84764 original jpg jpeg

Nicole Knight a adus pe lume al doilea copil în urmă cu doar zece săptămâni. Transformarea ei este spectaculoasă, iar tânăra din statul australian Queensland a dezvăluit ce exerciţii a făcut în timpul, dar şi după sarcină pentru a arăta aşa. 

"Sunt mândră de felul în care arăt şi am împărtăşit aceste fotografii pentru a inspira alte mame şi pentru a le demonstra că este bine să te preocupi şi de tine în timpul şi după naştere", a explicat ea. 

Tânăra mamă a doi copii a dezvăluit că are un stil de viaţă sănătos şi că face foarte mult sport.  

image

"Chiar şi în timpul sarcinii am fost foarte activă. Am făcut sport chiar şi de 5 ori pe săptămână, fie la sală sau simple plimbări. Exerciţiile aduc numai beneficii atât sănătăţii fizice, cât şi pshice. Chiar şi o plimbare de 10 minute îţi poate însenina ziua", a adăugat ea.  

Iar la şase săptămâni de la naştere, după ce a primit acceptul medicului, ea şi-a reluat activitatea la sală. "Mă simt foarte bine de când am reluat antrenamentul", a scris tânăra în dreptul fotografiilor postate pe Instagram.

Ea nu a rămas cu kilograme în plus, ci cu un exces de piele.

image

Acesta are şi un sfat pentru proaspetele mămici: să-şi accepte corpul aşa cum este şi să uite de ceea ce era înainte să nască.  

"Corpul se schimbă complet după ce aduci pe lume un copil, indiferent că vorbim despre şolduri mai late, mai multă piele sau o cicatrice. Însă este foarte imporrtant să fii mândră de faptul că trupul tău a adus pe lume o viaţă", a spus ea. 

Sursă: Daily Mail