Uleiul de cocos, o opţiune bună pentru gătit

1 73948 original jpg jpeg

Cu toate că uleiul de măsline este considerat ca fiind cel mai bun ulei pentru gătit, acesta a fost detronat de uleiul de cocos.

Bogat în grăsimi saturate (peste 90%),uleiul de cocos este mai puţin predispus la deteriorare atunci când este încălzit la temperaturi înalte.

De asemenea,acest tip de ulei capătă gust de rânced mult mai greu,spre deosebire de alte tipuri de ulei.

Consumul uleiului din nucă de cocos are numeroase beneficii asupra organismului.

Potrivit cercetărilor,persoanele care au folosit ulei de cocos,în mod constant,şi-au redus nivelurile colesterolului LDL şi al trigliceridelor.

În plus,uleiul de cocos s-a dovedit a fi eficient în menţinerea sub control al nivelului de zahăr din sânge,prevenind astfel riscul de a suferi de diabet şi complicaţii care pot apărea în cazul persoanelor diabetice.

Totodată, uleiul de cocos grăbeşte metabolismul,contribuie la eliminarea depozitelor de grăsime şi lupta împotriva infecţiilor.

Nu în ultimult rând,acest tip de ulei are grijă de pielea ta,atât de la interior,cât şi de la exterior,aşadar nu ezita să îl foloseşti şi pentru uzul extern.



Recente

femeie care picteaza jpg
shutterstock 2253537285 jpg
shutterstock 2269877129 jpg
shutterstock 2377547251 jpg
roblox jpg
caine test iluzie jpg
shutterstock 1917555536 jpg
shutterstock 2409568293 jpg
shutterstock 1917189239 jpg
shutterstock 647849362 jpg
shutterstock 1095270347 jpg
shutterstock 1742654276 jpg
cuplu face calcule 2229856785 jpg
clickpentrufemei ro (19) jpg
Semne ca iti neglijezi sanatatea mintala  Sursa foto shutterstock 2200959479 jpg
shutterstock 1292534521 jpg
shutterstock 551342416 jpg
shutterstock 1010662003 jpg
shutterstock 2077653295 jpg
Taci pentru a evita conflictele  Sursa foto shutterstock 2253955075 jpg