3 culori care îţi pot schimba viaţa

1 77616 original jpg jpeg

Ţi s-a înâmplat vreodată să porţi o anumită culoare la haine, iar buna ta dispoziţie să fie semnificativ influenţată de aceasta? Dacă da, atunci este timpul să afli mai multe despre modul în care anumite culori pot avea o contribuţie majoră la schimbarea în bine a vieţii tale.

Credinţe vechi ne arată că, dacă ştim cum să le alegem şi să le purtăm, culorile sunt unul dintre modurile prin care putem să ne manifestăm dorinţele, să le facem auzite şi, în cele din urmă, să ni le îndeplinim.

Acestea sunt cele trei culori pe care, potrivit autorului cărţii Your Life In Color, e bine să le includem în garderobă pentru a ne schimba viaţa în bine:

Rozul

Este culoarea perfecţiunii şi a iubirii necondiţionate. Se spune că această culoare ne permite să ne vedem pe noi însene la fel cum este şi rozul perceput în Univers, adică perfecte. Dacă nu obişnuieşti să porţi haine roz, atunci poţi cumpăra flori roz, care să-ţi reamintească de fiecare dată că trebuie să ai încredere în tine.

Verdele

Culoarea entuziasmului, a schimbării şi a forţei, verdele a reprezentat dintotdeauna revenirea la viaţă. Să porţi haine în această culoare este cel mai bun mod de a te motiva zi de zi să încerci experienţe noi, din care vei avea numai de câştigat.

Portocaliul

Este culoarea echilibrului şi a percepţiei, care ne reaminteşte că trebuie tot timpul să ne lărgim orizonturile. Chiar dacă viaţa de adult înseamnă rutină, stres şi responsabilităţi, poţi readuce bucuria copilăriei în cotidian prin activităţi care să te facă să te simţi bine. E vorba despre echilibrul dintre responsabilitate si distracţie, iar portocaliul este culoarea care îţi insuflă această energie.

Sursa foto: all4desktop.com