Ce exerciţii fizice să faci ca să arăţi impecabil în rochia de mireasă pe care ţi-ai ales-o

1 62550 original jpg jpeg

Ţi-ai ales modelul de rochie de mireasă şi până ţi-o cumperi vrei să mai slăbeşti puţin şi să te tonifiezi? Îţi spunem ce muşchi trebuie să lucrezi la sală, în funcţie de tipul de rochie pe care l-ai ales.

Visezi de mică să fii prinţesă la nunta ta? Înseamnă că rochia îţi va acoperi picioarele şi şoldurile,deci trebuie să faci exerciţii pentru partea de sus a corpului.

Preferi să îmbraci o rochie tip sirenă? Tonifiază fesierii,scapă de colăcei şi încearcă să faci rost de câteva pătrăţele pe abdomen. Vei arăta ca o divă în rochia mult-visată.

Rochie fără bretele? Lucrează braţele şi umerii

O să porţi o rochie fără bretele la marele eveniment? Înseamnă că toţi ochii vor fi aţintiţi pe partea superioară a corpului tău. Trebuie să lucrezi la sala de fitness în special braţele.

Întreabă antrenorul cum îţi tonifiezi braţele şi ce exerciţii trebuie să faci să ai o postură corectă a spatelui. Dacă stai cocoşată,rişti ca şi cea mai scumpă rochie din lume să stea inestetic pe corp..

Pilates pentru rochie în A

O rochie cu croială în A necesită o atenţie sporită în zona braţelor şi a taliei. Exerciţiile Pilates şi programele speciale pentru subţierea şi tonifierea taliei sunt de ajutor în această situaţie. Foloseşte ganterele pentru a sculpta frumos braţele.

Rochie tip sirenă? Fă exerciţii pentru şolduri şi coapse

În ziua nunţii te vezi purtând o rochie tip sirenă,care să-ţi pună în evidenţă toate formele corpului? Dacă ai scăpat de kilogramele în plus şi vrei doar să te tonifiezi,mizează pe exerciţii pentru şolduri şi coapse. Fă genuflexiuni şi fandări,ţinând gantere în mâini,de exemplu.

Pentru rochie scurtă,lucrezi toţi muşchii

Nu eşti genul de femeie care să respecte tiparele,indiferent că este vorba despre nunta ta. Preferi pentru eveniment un model de rochie nonconformist şi vrei în acelaşi timp să îţi arăţi picioarele cu care te mândreşti?

Nu uita că trebuie să fii în formă perfectă,dacă alegi o rochie scurtă de mireasă. Lucrează gambele,braţele,abdomenul,coapsele,şoldurile şi fă şi exerciţii de dans.

Rochiile stil prinţesă şi sirenă ascund picioarele,aşa că miresele stângace se pot simţi relaxate dansând cum pot ele mai bine. Când vine vorba despre rochii scurte cu vedere la picioare,lucrurile devin serioase.

Ţine minte că frumuseţea rochiei şi silueta zveltă nu mai pot salva ce fac picioarele.