Cristalele care salvează căsnicia

1 79501 original jpg jpeg

Purtate ca accesorii ce înobilează ţinuta, pietrele preţioase şi semipreţioase înmagazinează energii puternice. Aduc noroc în dragoste şi reaprind flacăra în cuplu. Ajută purtătorul să intre din nou în graţiile sexului opus, aduc echilibru, stabilitate şi pasiune.

Cuarţul roz, piatra împăcării

Cunoscut şi sub numele de piatra iubirii necondiţionate, cuarţul roz este pe cât de delicat, pe atât de puternic în dragoste. Emite vibraţii de iubire veşnică, veselie, empatie şi apropiere sufletească. Simbolizează un nou început în dragoste, aducând fidelitate şi stabilitate. În mitologia greacă, cuarţul era considerat piatra iubirii şi împăcării. Conform legendei, zeiţa Afrodita, în efortul de a-l salva pe iubitul ei Adonis – rănit de Ares, zeul războiului – s-a înţepat în spinii unui tufiş. Sângele celor doi îndrăgostiţi a căzut pe o piatră albă şi a colorat-o, transformând-o într-un cuarţ roz. Se spune că acest cristal atrage persoanele bune în preajma celor echilibraţi din punct de vedere emoţional şi plini de iubire necondiţionată.

Piatra lunii protejează familia

Delicată şi fină, piatra lunii este un talisman norocos pentru cei care îşi doresc să îşi păstreze iubirea toată viaţa. Era purtată în vechime de femeile din ţările arabe. Se considera că cristalul de un alb lăptos se încarcă de la lumina lunii şi că veghează asupra îndrăgostiţilor, aducându-le bunăstare şi mulţi copii. De asemenea, este un simbol al prieteniei şi al sincerităţii.

Acvamarinul redă armonia în cuplu

Se spune că certurile şi nefericirea în cuplu pot fi înlăturate cu ajutorul acvamarinului. În nuanţe variate de albastru-verzui, piatra ajută comunicarea cu partenerul şi alungă energiile negative. Ajută la limpezirea gândurilor şi aduce rezolvări la neînţelegerile care se ivesc. Poart-o ori de câte ori te simţi tensionată sau când te-ai certat cu cel de lângă tine. Ţine minte că piatra te va ajuta doar dacă, în adâncul sufletului tău, îţi pare rău atunci când greşeşti şi îţi recunoşti vina!

Opalul, unealta seducţiei

În nuanţe strălucitoare, schimbătoare, cu tonuri care dau o aură de mister, opalul ajută relaţiile de cuplu şi în căsnicia. Dacă nu eşti sigură pe tine cu privire la modul în care arăţi sau pur şi simplu îţi doreşti să fii mai apreciată de către iubitul tău, poartă opal. Îţi va întări încrederea în forţele proprii, te va ajuta să scapi de inhibiţii şi să fii mai îndrăzneaţă. Arată-i partenerului ceea ce simţi şi nu te mai gândi la faptul că ar putea să te judece. 

Agatul restabileşte comunicarea

Pentru o căsnicie armonioasă, poartă accesorii cu agat sau decorează-ţi locuinţa cu agat-dantelă brut. Îl găseşti în diverse nuanţe, de la roz la albastru sau verde. Se spune că absoarbe energiile negative şi că aduce înţelegere şi ataşament în cuplu. Purtat când relaţia e în cumpănă, agatul restabileşte legătura dintre parteneri, încurajează stabilitatea şi încrederea în cel drag. De asemenea, este un cadou perfect pentru o tânără care urmează să se căsătorească.

Rubinul aprinde pasiunea

De un roşu sângeriu, rubinul simbolizează pasiunea. Cristalul are puteri nebănuite, mai ales când vine vorba de reaprinderea dorinţei în cuplu. Dacă simţi că partenerul tău nu mai este la fel de atras de tine sau că, în timp, focul iubirii se stinge, poartă rubin la gât ori de câte ori vrei să seduci. Vibraţia talismanului vă va apropia din nou.

Diamantul, semn de legământ

Simbol al rafinamentului şi al opulenţei, diamantul are puteri miraculoase când vine vorba de dragoste. Dăruit în timpul logodnei ca semn de legământ, poartă noroc femeilor fidele, care îşi doresc să îşi întemeieze o familie. În plan spiritual, diamantul accentuează strălucirea interioară a persoanei îndrăgostite.

Ştiai că...

...pentru a te bucura din plin de energia pietrelor semipreţioase, e bine să le porţi pe deget, sub formă de inel sau la gât, mai precis în adâncitura de la baza gâtului?

…fiecare piatră semipreţioasă corespunde unuia sau mai multor semne zodiacale?

…pietrele acumulează energiile negative, de aceea ele trebuie curăţate permanent? La anumite intervale, trebuie spălate cu apă rece şi puse într-un vas de lut umplut cu sare grunjoasă, în care trebuie lăsate câteva zile – corespunzătoare cifrei din calendar care indică ziua ta de naştere.



Recente

Regula 3 30 300 pentru a fi fericit  Sursa foto shutterstock 2228784763 jpg
Tendinta pe retelele sociale de combatere a strestului  Tapping EFT  Sursa foto shutterstock 2141108933 jpg
amintiri jpg
empatie jpg
Cum sa cresti stima de sine  Sursa foto shutterstock 2341996931 jpg
Rugaciune jpg
Somatizarea emotiilor jpg
cristaloterapie jpg
prescură jpg
Transfăgărășan jpg
Incredere in sine jpg
pastrarea unui secret este nociva pentru sanatate jpg
interviu pentru un job  foto   Shutterstock jpg
5 obiceiuri care iti dezvaluie personalitatea  Sursa foto shutterstock 1746342872 jpg
intalnire anulata jpg
Ce vezi prima data iti arata cum reactionezi in fata provocarilor  Sursa foto Jagranjosh jpg
Test jpg
Test  Care este prima impresie pe care o faci  Sursa foto shutterstock 1354368305 jpg
Loc de munca toxic  jpg
Metoda kaizen de evitare a burnoutului  Sursa foto shutterstock 702522496 jpg