Cum îţi dai seama că ai cunoscut pe cineva într-o viaţă anterioară

1 76286 original jpg jpeg

Dragoste, atracţie sau, pur şi simplu, empatie de la prima vedere. Acestea sunt sentimentele pe care le poţi experimenta în timp ce cunoşti o persoană care ţi-a fost alături în trecutul tău spiritual, într-un destin anterior. Ai crede că sunt simple coincidenţe, când de fapt, semnele unei strânse legături poartă un mesaj pe care trebuie să îl descifrezi.

Simpatie sau antipatie de la prima vedere

Nu toate persoanele pe care le-am întâlnit într-o viaţă anterioară au fost oameni cu care am avut experienţe plăcute. E posibil ca atunci când îi vei cunoaşte şi în viaţa reală, să experimentezi un sentiment unic, neobişnuit faţă de ei şi acela să poată fi ori supărare, ori bucurie. Depinde foarte mult de personalitatea ta şi de modul în care reuşeşti să rezonezi.

Ochii, oglinda sufletului

Atunci când o persoană nouă intră în viaţa ta, e bine să o priveşti direct în ochi, pentru a stabili o conexiune cu aceasta. Dacă ochii lor îţi vor dezvălui multe lucruri despre trecutul tău, înseamnă că, cel mai probabil, v-aţi întâlnit şi într-o viaţă anterioară.

Conexiune telepatică

E deajuns să te gândeşti la cineva şi, deodată, să primeşti un semn de la persoana care ţi-a fost predestinată şi într-o viaţă anterioară. La început, vei crede că e doar o coincidenţă, dar vei descoperi, în timp, că totul ţine de telepatie.

O cunoşti mai bine decât propria persoană

În relaţia cu o persoană din viaţa ta anterioară, totul se bazează pe o cunoaştere aprofundată. Îi ştii particularităţile şi o poţi deosebi încă de la primul contact. Dacă şi ea, la rândul său, poate face acelaşi lucru în privinţa ta, înseamnă că sunteţi o pereche din punct de vedere spiritual.  

Te simţi în largul tău alături de ea

Atunci când simţi că singurătatea te apasă şi ai face orice să fii cu un om pe care abia îl cunoşti, energiile voastre se contopesc şi se transformă într-o vibraţie ce leagă viaţa anterioară de cea din prezent. Trecutul vă uneşte pentru totdeauna şi nimeni nu poate rupe legătura dintre voi. Este vorba despre conexiuni care depăşesc orice barieră lumească şi pe care nu oricine le poate înţelege.