Exerciţii faciale pentru un chip perfect!

1 72291 original jpg jpeg

Faţa este cea mai sensibilă parte a corpului la îngrăşare, mai mult decât oricare alta. Şi cel mai rău este că este practic imposibil să ascunzi grăsimea nedorită. În plus, nici să slăbeşti la faţă nu este uşor. Dar cele care dau rezultate sunt exerciţiile faciale.

Printr-un program regulat de slăbit,urmat de exerciţii faciale,reuşeşti să scapi de grăsimea din zona feţei. De asemenea,trebuie remarcat faptul că,în procesul de slăbit în mod natural,există o diferenţă considerabilă. Împreună cu exerciţiile şi urmarea unei diete temeinice,trebuie să ai mare grijă ca acea grăsime să nu se depună din nou.Grăsimea facială apare din mai multe motive,care includ excesul de greutate,musculatura facială slăbită,genetica şi îmbătrânirea. În plus,consumul excesiv de alcool duce la o faţă dolofană.Dar cum nu este posibil să slăbeşti doar într-o singură parte a corpului,trebuie să munceşti asupra întregului corp,pentru a reuşi să obţii o faţă mai subţire.

Iată ce exerciţii te slăbesc la faţă:

sunt cele mai eficiente atunci când vine vorba de reducerea grăsimii faciale şi au un impact direct asupra întregului corp. În plus,sunt cele care îmbunătăţesc circulaţia sângelui,care stimulează arderea grăsimilor.

1. Unul dintre cel mai simplu exerciţiu este alergatul. Începe să alergi în fiecare zi sau plimbă-te cu bicicleta. Ajută la arderea caloriilor şi eliminarea grăsimii din zona feţei şi restul corpului.

2. Pentru zona din jurul ochilor:închide şi deschide ochii uşor,şi apoi priveşte în sus şi-n jos. Nu te grăbi când practici acest exerciţiu şi asigură-te că îl repeţi de mai multe ori pe zi.

3. Stai întinsă pe pat sau canapea. Deschide ochii larg şi ridică sprâncenele cât de mult poţi. Relaxează-te şi repetă acest exerciţiu de 10 ori.

4. Pentru zona bărbiei,deschide gura şi trage de bărbie în jos. Repetă acest exerciţiu de cel puţin 10 ori pe zi.

5. Exerciţii pentru muşchii faciali. Ridică şi coboară sprâncenele,mişcă din nas şi buze,alternativ zâmbeşte. Repetă fiecare dintre aceste exerciţii de cel puţin 10 ori pe zi.

6. Zâmbeşte larg,scoate limba şi ridic-o să atingi nasul,cel puţin 5 secunde,sau şi mai mult dacă poţi.

Alimentele şi apa:

Primul lucru pe care trebuie să-l faci este să

din dietă zahărul şi sarea. Atât sarea,cât şi zahărul conţin un nivel crescut de sodiu,care duce la acumularea de grăsime. În plus,duce la apariţia retenţiei de apă,care te face să te simţi balonată. În plus,trebuie evitate alimentele care conţin sodiu şi zahăr.

În primele două săptămâni,nu trebuie să bei cafea. În schimb,dieta trebuie să se bazeze pe legume şi fructe proaspete,de cel puţin de trei ori pe zi. Acestea sunt bogate în fibre şi ţin la distanţă foamea pentru mai mult timp. În plus,conţin apă,care menţin corpul hidratat. Aşadar,alege-le pe cele care au puţine calorii şi multă apă. În plus,merele,strugurii,portocalele,fructele de pădure sunt bogate în antioxidanţi care ajută la eliminarea grăsimii din zona feţei.

Apa este esenţială atunci când urmezi o dietă de slăbit. Chiar dacă în mod obişnuit nu bei cei doi litri de apă recomandaţi,acum că vrei să slăbeşti la faţă,trebuie s-o faci. Trei litri de apă pe zi ar trebui să fie suficienţi pentru a menţine corpul hidratat. În plus,organismul reţine apa atunci când consumul este limitat. Încearcă să eviţi acest lucru.

Apa nu doar că te va ajuta să slăbeşti,ci va lăsa pielea mai frumoasă. În schimb,poţi adăuga în ea suc de lămâie,iar în dieta zilnică poţi include ceaiuri şi sucuri naturale.

Totodată,în timpul în care urmezi acest program de slăbit,evită alcoolul şi fumatul,deoarece te deshidratează şi afectează sănătatea pielii.