Iată cum poţi slăbi mergând

1 70513 original jpg jpeg

Pentru a ne menţine în formă, este recomandat mersul pe jos. În plus, vara a venit şi putem profita de vremea frumoasă pentru a ne plimba cât de mult rezistăm. În plus, îmbunătăţeşti starea de spirit, te eliberezi de stres şi scazi tensiunea arterială. Adică te menţii sănătoasă.

Dar este posibil să dai jos câteva kilograme doar dacă ieşi din casă şi te duci la o plimbare în parc? Poate că faci asta şi acum,dar nu ai observat nicio îmbunătăţire în ceea ce priveşte slăbitul. Ar putea însemna că faci ceva greşit?

Slăbeşti dacă mergi pe jos? Chiar este posibil?

Sigur că da. Aşa cum deja ştii,unele activităţi fizicenecesită efort,care activează metabolismul şi care creşte arderile calorice. Mersul pe jos este un mod perfect pentru a arde caloriile extra şi carbohidraţii pe care-i consumăm şi care se transformă în grăsime.Dacă mergi pe jos în fiecare zi şi păstrezi rata bătăilor inimii,slăbeşti în timp ce,adaugi masă musculară şi arzi grăsimea care este în exces. În plus,stimulezi metabolismul care va arde mai multe calorii pe zi ce trece. Dar nu uita că,în acest timp,trebuie să ai o dietă echilibrată,lipsită de grăsimi şi alimente procesate.

Iată de ce factori trebuie să mai ţii cont dacă vrei să slăbeşti în timp ce mergi pe jos: 1. Cât de mult trebuie să mergi pe jos

Dacă vrei să obţii rezultate încă din primele două luni,ideal ar fi să mergipe jos câte o jumătate de oră,de două ori pe zi,dimineaţa şi după-amiaza,în fiecare zi. Având două sesiuni de mers pe zi ajuţi la stimularea metabolismului,arderea grăsimilor şi creşterea masei musculare.

2. Cât de repede trebuie să mergi

Normal ar fi să parcurgi în 15 minute 2 kilometri. În cazul în care vei putea menţine acest ritm,vei arde grăsimea eficient şi te vei păstra în formă. În plus,inima funcţionează numai între 60 până la 70 % din capacitatea sa în acest timp. Iar corpul are tendinţa de a stoca energia rezervată ca grăsime,care este ceea ce încerci să elimini. Aşadar nu uita. Pentru cele mai bune rezultate trebuie să parcurgi 2 kilometri în 15 minute.

Fii atentă la cum calci:

-Este important să ştii să calci.

-Dacă faci paşi lungi nu vei parcurge mai repede cei 2 kilometri. În plus,trebuie să acorzi o atenţie modului în care păşeşti.

-Atunci când călcâiul atinge solul,glezna trebuie să fie la un unghi de 45 °. Nici mai mult,şi nici mai puţin.

-Umerii trebuie să fie relaxaţi,nu tensionaţi,iar capul să fie într-o poziţie naturală,relaxată şi să nu pună presiune pe gât.

-Mişcările trebuie să fie naturale şi fine. Nu trebuie să simţi niciun disconfort sau presiune.

-În plus,braţele trebuie să fie îndoite,la aproximativ 90 °. În timp ce mergi,trebuie să mişti şi braţele. Creezi un ritm cu braţul stâng în mişcare în timp ce păşeşti cu piciorul drept,şi vice-versa. Mâinile trebuie să fie relaxate.

Credit foto:http://steptohealth.comRecente

SPAM jpg
intalnire romantica jpg
Emoticoane jpg
inselat jpg
nevoia de control   volan   shutterstock 2011393733 jpg
Frica jpg
angajare   interviu   hr process gb5e304e4d 1280 png
Excentric jpg
Narcisist jpg
Top 6 greseli de management care duc angajatii mai aproape de burnout jpg
femeie cu catel jpg
OK Manastirea Humor 523823332 jpg
lider familie shutterstock 1256373445 jpg
echilibru jpg
Longevitate jpg
Fericire jpg
multe obiecte   colectionare compulsiva   shutterstock 1742622026 jpg
Frica jpg
cuplu film shutterstock 695805913 jpg
Apel necunoscut jpg