Lucruri pe care trebuie să le faci înainte de a muri

1 79937 original jpg jpeg

Fiecare persoană ar trebui să aibă o listă cu lucruri pe care ar vrea să le facă înainte de a muri. Esenţa acestui tip de listă constă în depăşirea temerilor, îndeplinirea obiectivelor, viselor şi chiar plăcerile simple. Chiar dacă sună straniu, nu uita că viaţa este foarte scurtă şi trebuie să profiţi din plin de ea.

Lucrurile pe care trebuie să le faci înainte de a muri sunt:

Sari cu paraşuta

Starea pe care-o ai când te afli la mii de metri deasupra pământului este unică. Nu sunt mulţi cei care au curajul să sară cu paraşuta, dar în timpul saltului te simţi ca pasărea, liberă, pentru câteva minute. Paraşutismul este un sport extrem, de aventură, pe care-l practică de obicei oamenii foarte curajoşi.

Ajută un om de pe stradă

Există foarte mulţi oameni care au nevoie de ajutorul tău. Oferă-i ceva de mâncare, plăteşte-i un suc, o îngheţată sau o plăcintă. Nu fugi niciodată de momentele în care cel de alături are nevoie de ajutor.

Călătoreşte în întreaga lume

Călătoria – singura activitate care îţi oferă prilejul de a descoperi noi culturi, tradiţii, oameni. Călătoria te ajută să priveşti şi din alte perspective, să ieşi din zona ta de confort, să întâlneşti oameni noi. Ai suficient timp pentru a ajunge pe toate continentele.

Priveşte un răsărit şi un apus

Bucură-te de frumuseţea lumii privind răsăritul şi apusul. Mergi în locurile considerate de experţi cele mai bune pentru astfel de experienţe. Cu siguranţă vei fi foarte impresionată de modul în care începe şi se sfârşeşte ziua.

Învinge-ţi o frică

Nu îţi petrece întreaga viaţă ferindu-te de lucrurile care-ţi inspiră frică. Încearcă să-ţi învingi teama măcar pentru un lucru, dacă nu pentru mai multe.

Înoată cu delfinii

Înotul cu delfinii va fi o experienţă rară şi uimitoare înainte de a muri. Trebuie să ştii că delfinii sunt foarte prietenoşi şi amuzanţi. Înotul cu delfinii te va face fericită, şi vei fi mai împlinită decât oricând.

Rezolvă un cub Rubik

Rezolvarea cubului Rubik-ului ar putea fi o sarcină destul de dificilă dacă nu-ţi plac astfel de lucruri. Dar ar putea fi plăcut pentru tine să înveţi nişte algoritmi şi să continui să practici. Odată ce ai reuşit o dată, vei reuşi de fiecare dată.



Recente

Rugaciune jpg
Somatizarea emotiilor jpg
cristaloterapie jpg
prescură jpg
Transfăgărășan jpg
Incredere in sine jpg
pastrarea unui secret este nociva pentru sanatate jpg
interviu pentru un job  foto   Shutterstock jpg
5 obiceiuri care iti dezvaluie personalitatea  Sursa foto shutterstock 1746342872 jpg
intalnire anulata jpg
Ce vezi prima data iti arata cum reactionezi in fata provocarilor  Sursa foto Jagranjosh jpg
Test jpg
Test  Care este prima impresie pe care o faci  Sursa foto shutterstock 1354368305 jpg
Loc de munca toxic  jpg
Metoda kaizen de evitare a burnoutului  Sursa foto shutterstock 702522496 jpg
o persoana care minte jpg
Ce spune despre tine modul in care folosesti tubul de pasta de dinti  Sursa foto shutterstock 651225181 jpg
intuitie jpg
Desenele pe care le faci in graba arată ce te motiveaza in viata  Sursa foto shutterstock 2291956477 jpg
Sfintii 40 de Mucenici  Sursa foto Wikimedia jpg