Iată 10 lucruri pe care femeile le pot face, iar bărbaţii nu!

1 49729 original jpg jpeg

În zilele noastre există unele lucruri pe care bărbaţii nu le-ar putea face deloc cu uşurinţă, spre deosebire de femei, fără a fi "judecaţi".

Atât bărbaţii câ şi femeile pot să facă lucrurile enumerate mai jos,însă bărbaţii ar pierde mult pe plan social dacă consoartele lor sau prietenii lor ar şti că se angajează în astfel de "acţiuni. Aşa că, iată 10 lucruri pe care femeile le pot face, iar bărbaţii nu:

1. Femeile pot să poarte haine bărbăteşti la lucru.Invers, e ciudatClar nu? Ar fi poate foarte ciudat să vă vedeţi colegii de sex masculin sau chiar superiorii venind la muncă îmbrăcaţi în fustă. Ar fi pur şi simplu bizar, iar o astfel de imagine ar fi luată cu siguranţă în râs.

Femeile însă, pot adopta ţinute office, tipic bărbăteşti, impunând astfel, de multe ori, mai mult respect şi afişând o imagine "sobră" care le foloseşte.

Cu toate acestea, mulţi bărbaţi ar prefera să scape de chinul pantalonilor, cel puţin vara. Însă, acest lucru este aproape imposibil în societatea de astăzi.

Câţi bărbaţi cunoaşteţi care recunosc în grupul lor de prieteni că folosesc jucării sexuale destinate masculilor? Numărul scăzut al acestora este cauzat de faptul că bărbaţii se ruşinează pur şi simplu să admintă că folosesc jucarii sexuale sau chiar evită să le cumpere tot de ruşine, deşi, poate, în marea lor majoritate ar dori să deţină aşa ceva.

Pe de altă parte, grupurile sociale compuse în marea lor majoritate din femei sunt mult mai indulgente faţă folosirea jucăriilor sexuale.

Dacă un bărbat şi o femeie vor să întreţină relaţii sexuale şi vor să se ferească de boli, cea mai eficentă metodă este folosirea prezervativului. Dar dacă o femeie doreşte doar să nu rămână însărcinată, are mai multe opţiuni de a se proteja de acest lucru, de la pastile anticoncepţionale, diafragme sau chiar intervenţii chirurgicale. Evident, acestea din urmă pot duce la complicaţii şi nu sunt de multe ori indicate.

Bărbaţii au doar două metode prin care îşi sporesc semnificativ şansele de a nu procrea: folosirea prezarvativului şi vasectomia.

Deşi pare a fi un subiect tabu, rezultatele unui recent studiu au arătat că peste 50% din femeile heterosexuale au experimentat relaţii sexuale cu alte femei, din simplă curiozitate. Cel mai interesant este că majoritatea nu se sfiesc să recunoască acest lucru şi că unele dintre ele au declarat că uneori chiar au fantezii sexuale cu alte femei. Societatea nu pune "ştampila" pe astfel de femei, ele fiind d emulte ori admirate pentru curajul lor.

Pe de altă parte, orice bărbat heterosexual se va feri mereu să recunoască, în cazul în care are ceva de recunoscut, că a fost cel puţin curios în privinţa orientării sale sexuale. Ba mai mult, se va fâstâci în faţa unui astfel de subiect şi va încerca instinctiv să demonstreze că este viril.

Aici se aplică acelaş principiu de mai sus. Rareori doi bărbaţi pot fi văzuţi unul în braţele celuilalt în public, în afară de situaţia în care tatăl sau fratele se reîntâlneşte cu o rudă foarte apropiată, de acelaş sex.

Mai mult decât atât, femeile pot să se ţină de mână, să se mângâie pe obraz sa să se sărute pe obraji fără să stârnească reacţii, lucruri care ar fi cel puţin ciudat să se petreacă între bărbaţi heterosexuali.

Foarte clar, dovedit prin exemple din viaţa de zi cu zi, nimeni nu vede nimic ciudat dacă două femei dansează împreună pe ringul de dans. Imaginaţi-vă acum doi bărbaţi care fac acelaş lucru! Puţin cam ciudat, nu?

, poate fi doar una din replicile folosite între două femei. Cum ar fi să auziţi doi tipi care îşi complimentează unul altuia

de pe abdomen? Cel puţin ciudat, probabil, şi ar fi automat implicată ideea homosexualităţii.

Cu toate că acest subiect a fost dezbătut de mii de ori înainte de emiterea legilor de egalitate între sexe, femeile sunt rareori judecate în baza unor afirmaţii de genul "Bărbaţii sunt porci!".

Bărbaţii, pe de altă parte, trebuie să îşi aleagă foarte atent cuvintele, chiar dacă au de împărţit ceva cu majoritatea femeilor, fiind consideraţi sexişti dacă "jignesc în masă". Totodată,nu se cade ca un gentleman să jignească o doamnă,nu?

Lucru foarte clar de altfel. Doamnele şi domnişoarele cochete folosesc machiajul pentru a-şi evidenţia calităţile şi pentru a-şi ascunde lipsurile. La bărbaţi e ste mai simplu:se machiază singuri doar dacă sunt vedete,star-uri rock sau..travestiţi.

Deşi în majoritatea cuplurilor civilizate această decizie este luată de ambii membri,doar femeia poate decide ce se va întâmpla cu corpul ei şi implicit cu sarcina ei. Sunt multe situaţii în care femeile aleg să ţină o sarcină secretă şi să scape de ea,dar sunt de multe ori mai multe situaţiile în care bărbaţii sunt pur şi simplu nepăsători în legătură cu acest lucru. Astfel de situaţii nu se termină niciodată bine şi cel puţin unul dintre parteneri rămâne marcat pe viaţă.



Recente

Rulada cu nuci si scortisoara  Sursa foto shutterstock 1679665513 jpg
slabit jpg
detergent de spalat rufe jpg
fasole alba uscata jpg
Supa rece de legume, Sursa foto shutterstock 668899363 jpg
Cafea sau ceai  Sursa foto shutterstock 2195838791 jpg
imbatranirea prematura este accelerata de felul in care bei apa jpg
Prajitura cu scortisoara  Sursa foto shutterstock 1038045298 jpg
Lasagna cu spanac  Sursa foto shutterstock 362034866 jpg
Exercitii Pilates care iti subtiaza talia  Sursa foto shutterstock 610194995 jpg
ulei de masline jpg
Poza de cover  Care sunt principalele aspecte intalnite la copiii cu tulburare de spectru autist  Iata ce trebuie sa cunosti despre acestea! Copil cu TSA, terapeut, cabinet jpg
gradinarit  jpg
Gogosi cu mas si scortisoara  Sursa foto shutterstock 318892187 jpg
Felul in care dormi conteaza jpg
Ce provoaca manacarimi ale pielii  Sursa foto shutterstock 1169648437 jpg
Placinta cu spanac si branza  Sursa foto shutterstock 1074532910 jpg
pisică albă  foto   Shutterstock jpg
Briose cu mere  sursa foto shutterstock 1468526849 jpg
bicicleta, sala de fitness jpg