Lucruri simple care te vor face să fii mai fericită

1 61942 original jpg jpeg

Uneori, fericirea vine din lucrurile mărunte pe care le facem. Cercetătorii afirmă că există câteva obiceiuri zilnice care ne pot ajuta să fim mai fericiţi.

Fă mişcare 7 minute în fiecare zi

Chiar dacă nu ai foarte mult timp pentru a face mişcare,este suficient să faci câteva exerciţii fizice timp de 7 minute. Specialiştii susţin că sportul se află în strânsă legătură cu o viaţă prosperă şi fericită. 

Odihneşte-te mai mult

Dacă dormi în mod constant câte 7-8 ore pe noapte,vei ţine la distanţă emoţiile negative care îţi pot afecta atât starea de spirit,cât şi sănătatea fizică. Studii efectuate de-a lungul timpului arată că persoanele care se odihnesc în mod suficient,au mai puţine sentimente negative,spre deosebire de cei care au un stil de viaţă haotic.

Mută-te mai aproape de serviciu

Te-ai săturat să tot faci câte o oră pe drum spre serviciu? Acest lucru poate avea un impact negativ asupra stării tale de spirit. De aceea,specialiştii recomandă ca locuinţa să fie cât mai aproape de locul de muncă.

Investeşte timp în relaţiile de familie şi de prietenie

A sta cât mai mult timp în apropierea celor pe care îi iubeşti nu poate decât să te binedispună şi să te facă să te simţi fericită. Aşadar,petrece cât mai mult timp alături de cei dragi,fie că este vorba de familie sau de prieteni.

Plimbă-te cât mai mult în natură

Plimbările în aer liber sunt excelente atât pentru condiţia ta fizică,dar şi pentru psihicul tău. Încearcă să faci cât mai multă mişcare în natură pentru a ţine la distanţă sentimentele care te pot indispune.

Zâmbeşte mai des

Chiar dacă nu ai tot timpul motive să zâmbeşti,încearcă să recurgi la acest lucru mărunt pentru a-ţi stimula organismul să secrete cât mai mulţi hormoni ai fericirii. În plus,zâmbetul tău le poate ridica moralul şi celor din jur.