Regulile lui Buddha îţi vor schimba viaţa!

1 77410 original jpg jpeg

Dacă te simţi doborâtă de probleme şi te sperie gândul că ai putea fi predispusă la depresie, învăţăturile buddhiste îţi pot calma starea de spirit şi te pot ajuta să te împaci cu tine însăţi. Tot ce trebuie să faci este să citeşti cu atenţie fiecare lecţie, să meditezi asupra ei şi să încerci să le pui în practică.

Viziunea corectă

Viziunea corectă înseamnă să priveşti viaţa ca pe un miracol în sine şi să laşi totul să se întâmple aşa cum e predestinat. Nu uita, eşti doar un spectator pe scena vieţii! ”Mergi către interior sau vei merge în gol”

Vorbirea corectă

Cuvintele au puterea să rănească, dar şi să vindece.  ”Omul este plin de fructele buzelor sale”

Intenţia corectă

Spiritualitatea este o necesitate, nu un accesoriu, aşa că încearcă să ai grijă de sufletul tău la fel cum ai grijă şi de trup.  ”Aşa cum lumânarea nu poate arde fără flacără, omul nu poate trăi cu adevărat în absenţa unei vieţi spirituale”

Efortul corect

Nimeni nu poate merge pe cărare în locul tău, deci aminteşte-ţi că eşti singură în faţa obstacolelor. ”Nu există noţiunea de colectiv în absenţa ta”

Concentrarea corectă

Renunţă la frică şi încearcă să faci totul cu forţele proprii!  ”Doar în momentul în care renunţi la toate aşteptările ajutorului din exterior, vei fi cu adevărat eliberat”

Mijloacele de a trăi corect

Fericirea nu scade niciodată atunci când este împărţită în jur. ”Mii de lumânări pot fi aprinse dintr-una singură, iar viaţa acelei lumânări nu va fi micşorată”

Meditaţia corectă

Alege cu înţelepciune de cine te laşi înconjurat şi pe cine laşi să îţi calce pragul casei.  ”Un animal sălbatic îţi poate răni corpul, dar un prieten demonic îţi poate răni mintea”