Semnificația celor mai comune vise. Ce înseamnă dacă visezi că ești însărcinată sau că ai câștigat bani

Știai că lucrurile pe care le visezi îți pot prezice viitorul? De pildă, mâncarea apărută în vis îți poate indica viața fericită pe care o vei avea, iar banii semnifică oportunitățile ce pot să apară. Iată și alte semnificații ale celor comune vise pe care oamenii le au! 

image

Ținând cont că o persoană are în medie între trei și cinci vise pe noapte, psihologii și neurologii au oferit mai multe teorii despre semnificația viselor. Ai visat că ai adus pe lume un bebeluș? Sau că ți-au picat dinții? Iată ce înseamnă! 

Ce semnifică sarcina în vis 

Acesta este un vis des întâlnit, iar interpretarea lui depinde în funcție de sexul tău. Deși, este mai puțin probabil ca bărbații să viseze că vor aduce pe lume un copil, acest lucru se poate întâmpla, iar asta înseamnă că virilitatea le este compromisă. Dacă o femeie visează că este însărcinată înseamnă că va începe un nou capitol în viața sa. 

Ce înseamnă dacă visezi că îți cad dinții

Dacă ai visat că ți-au căzut dinții înseamnă că ești îngrijorat sau speriat de o schimbare ce ar urma să se întâmple în viața ta. Potrivit „Stars Insider‟, acest lucru este legat de experiența neplăcută din copilărie când ți-au căzut dinții de lapte. 

Citește și: Ce înseamnă când visezi că ești în cădere? Explicația inedită oferită de somnolog

Ai visat că nu te poți mișca 

Se spune că persoanele care visează că vor fi prinse în capcană sau că nu se pot mișca se simt prinse în relații nesatisfăcătoare sau într-o profesie care nu le aduce cinste. De asemenea, acest vis este legat cu neputința de a face față situațiilor dificile. 

Ți-au apărut bani în vis?

Dacă visezi că ai câștigat bani înseamnă că vei beneficia de oportunități noi într-un alt domeniu al vieții tale. Poate cariera ta va lua o întorsătură nouă, interesantă. Dacă ai visat că ai pierdut bani, visul poate reflecta, pur și simplu, o problemă financiară în viața reală. 

Mâncare în vis 

Dacă ai visat o masă bogată cu alimente acest lucru înseamnă că vei avea o viață fericită. Pe de altă parte, alimentele otrăvitoare pot semnifica faptul că în viața ta se află o persoană care nu îți vrea binele. 

Sursă foto: Shutterstock  



Recente

obiceiuri demodate jpg
Celine Dion  foto   Instagram jpg
Eva Mendes, Ryan Gosling  jpg
cuplu  foto   Shutterstock jpg
Singurul om inmormantat pe Luna  Sursa foto shutterstock 1454730908 jpg
Emmanuel Macron, Brigitte Macron  foto Shutterstock jpg
Robert Downey Jr, Susan Downey  jpeg
Matthew Perry, în comă două săptămâni colaj  Sursa   Shutterstock jpg
Camilla Parker jpeg
Click! Pentru Femei jpeg
Olivia Munn, Christie Brinkley  foto   Shutterstock jpg
Chuck Norris  foto   Shutterstock, Imdb jpg
Familia Regala, obiceiuri alimentare jpg
Sharon Stone și Billy Baldwin  foto   Shutterstock, Sliver (1993) jpg
haine jpg
Angelina Jolie jpg
Lily Allen  foto   Shutterstock jpg
probleme in cuplu jpg
menstruatie  jpg
Christina Applegate jpg