Sufletul tău pereche în funcție de zodie. Descoperă cu ce vedetă te potrivești!

Poate că ai o celebritate preferată, dar te-ai întrebat vreodată dacă ești compatibilă cu ea? Descoperă în acest articol cu ce vedetă te potrivești cel mai mult în funcție de zodie!

image

Dacă îți dorești cu adevărat, s-ar putea să ai șanse să îți întâlnești cândva vedeta favorită, dar până atunci, ce-ai spune dacă faci un exercițiu de imaginație și îți închipui o întâlnire cu Taylor Swift, cu Ryan Reynolds sau cu vedeta cu care ești compatibil din punct de vedere astrologic? 

Berbec 

Cei născuți în zodia Berbec sunt persoane competitive, energice și dinamice, ceea ce înseamnă că au nevoie de parteneri care să le facă față și cu care să fie pe aceeași lungime de undă. Și cine ar putea fi mai bun decât Lady Gaga, născută tot în zodia Berbec!? 

Taur

Sufletul pereche al zodiei Taur este o altă persoană născută sub același semn. Un bun reprezentat al acestei zodii este Robert Pattinson. Optimist, serios și mereu loial, el te va înțelege perfect!

Gemeni

Flexibili și extrovertiți, Gemnii se potrivesc de minune cu Săgetătorii, la fel de sponani și impulsivi. Ca și tine, Miley Cyrus este un spirit liber, este vorbăreață, energică și nu se dă înapoi de la provocări! 

Rac

Sufletul pereche al zodiei Rac este un nativ născut în zodia Taur. Empatic, practic și înțelegător, un nativ Taur o să înțeleagă cât de mult prețuiești familia, căminul și prietenii. Te-ai putea înțelege de minune cu Dev Patel! 

Leu

Îți place să fii în centrul atenției, iar pesoanele la fel de populare ca și tine te atrag. Sufletul tău pereche poate fi Kim Kardashian, născută în zodia Balanță, care știe cum să te echilibreze. 

Fecioară

Persoanele născute în zodia Fecioară caută să aibă alături oameni echilibrați, maturi, amabili și empatici. Fiind pretențioase în alegerea celor care le înconjoară, cel mai bine se potrivesc tot cu nativi născuți în această zodie. Sufletul tău pereche poate fi actorul Keanu Reevesc cu care poți avea o legătură solidă.

Balanță 

Îți faci prieteni oriunde te duci și îți place să fii în preajma altor oameni. Cauți pe cineva inteligent și mereu pregătit de aventuri, așa cum este Taylor Swift, născută în semnul Săgetătorului. 

Scorpion 

Ca semn de apă, îți ascunzi emoțiile și îți este foarte greu să te deschizi în fața altora. Din punct de vedere emoțional, cel mai bine te vei înțelege cu Ryan Reynolds, tot un Scorpion, cu care vei empatiza. 

Săgetător

Îți place să fii provocat, iar un nativ născut în zodia Gemeni te poate completa perfect. Gemenii, precum Stevie Nicks, sunt extrem de activi, nu se tem de nimic și se pliază perfect cu personalitatea ta. 

Capricorn 

Pentru că ești cel mai muncitor semn zodiacal, ai nevoie de un partener care să te ajute să te relaxezi și să te bucuri de timpul liber. Și cine poate fi mai potrivit decât cineva născut în zodia Pești, precum Drew Barrymore? 

Vărsător 

Cunoscut ca rebelul zodiacului, ești plin de idei și ai nevoie să fii înconjurat de oameni speciali, precum Doja Cat, născută sub semnul Balanței. Nu îi este frică să încerce lucruri noi, iar împreună sunteți de neoprit. 

Pești 

Extrem de empatici, Peștii sunt atrași de persoane pentru care sentimentele primează în fața rațiunii. Cel mai bine te potrivești cu Rihanna, născută tot în zodia Pești! 

Sursă foto: Shutterstock  



Recente

Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg