VIDEO: Slăbeşte cu exerciţii în funcţie de forma corpului

1 72164 original jpg jpeg

Pe lângă o dietă echilibrată, pentru a ajunge la dietă mult visată, este indicat să faci minim 30 de minute de sport pe săptămână. Vezi ce exerciţii trebuie să practici în funcţie de forma corpului, pentru a slăbi armonios.

Forma corpului pară

De obicei,în cazul tău,kilogramele în plus se văd cel mai bine pe coapse şi pe posterior. Din acest motiv este indicat să faci exerciţii care să-ţi antreneze aceste zone ale corpului. Nu uita să-ţi tonifiezi nici braţele şi abdomenul,deoarece astfel îţi vei îndulci trăsăturile.

Silueta sub formă de clepsidră

Te poţi lăuda cu o talie de viespe în timp ce şoldurile şi bustul ies în evidenţă. În cazul tău,dacă vrei să ai o siluetă perfectă,trebuie să faci cât mai multe exerciţii cardio. Acestea antrenează muşchii întregului corp,iar grăsimile se vor topi ca prin farmec.

Forma corpului măr

Natura te-a înzestrat cu umeri fini,însă acest lucru nu se poate spune şi despre mijlocul şi şoldurile tale. În acest caz încearcă să faci cât mai multe abdomene,pentru a-ţi sculpta corpul. În acest mod îţi vei pune în valoare bustul,iar atenţia va fi îndreptată asupra lui,şi nu a coapselor pe care încerci să le ascunzi.

Silueta androgină

Te numeri printre persoanele norocoase care pot mânca orice,fără să se îngraşe. Acest lucru nu înseamnă că nu ai celulită,iar pielea ta este fermă. Ca să-ţi păstrezi tonusul organismului şi să eviţi eventualele kilograme în plus încearcă să alergi cât mai des,să te plimbi cu bicicleta sau cu rolele şi să practici înotul,iar silueta ta va fi mai bine pusă în valoare.Recente

Secret, zodii jpg
George Clooney, Lisa Snowdon  Shutterstock jpg
Curatenie jpg
cupluri de vedete  sursa   Shutterstock jpg
flori shutterstock 553167952 jpg
apocalipsa jpg
joburi de viitor jpg
Obiceiuri noi jpg
Suflet pereche jpg
Job jpg
femeie cu geantă  foto   Shutterstock jpg
Parinte jpg
Test jpg
print 3d  Shutterstock jpg
Ce spune despre tine culoarea preferata  Sursa foto shutterstock 1981034735 jpg
Intelepciune jpg
prima intalnire jpg
Cuplu jpg
Stres jpg
Restaurant cu specific italian jpg