VIDEO Tot ce trebuie să ştii despre Pilates!

1 71082 original jpg jpeg

Metoda Pilates constă într-un antrenament fizic, care combină exerciţii de respiraţie cu exerciţii relaxante, pe care le poţi controla. Rolul acestui tip de mişcare este să-ţi tonifieze muşchii care şi-au pierdut fermitatea şi să-i relaxeze pe cei încordaţi.

Nu mai puţin de 500 de exerciţii se pot executa cu ajutorul metodei Pilates,fie la sol,fie la aparate speciale. Acestea vizează în principal muşchii abdominali,ai bazinului şi,nu în ultimul rând,pe cei fesieri.

Tonifiază corpul în zona abdomenului

Practicând şedinţe de Pilates poţi obţine un abdomen de invidiat,pentru că se lucrează mult muşchii din zona de mijloc. De asemenea,te vei bucura de o destindere a părţii de sus a corpului,în special a umerilor şi a cefei. Asta înseamnă că se corectează şi postura corpului după atrenamentele de acest gen.

Metoda Pilates,ca opţiune de tratament

Problemele la coloana vertebralăse pot corecta,în timp,executând mişcări Pilates,pentru că favorizează întărirea muşchilor spatelui şi îmbunătăţeşte postura generală.

Unele exerciţii nu doar că îţi pun muşchii la lucru,îţi remodelează armonios silueta.

Mişcările propuse de această metodă pot trata afecţiuni mai complicate,precum tendenitele,durerile articulare sau lombagiile şi pot fi eficiente şi asociate cu tratamentul scoliotic. Acest exerciţii sunt indicate şi dacă simţi tensiune şi rigiditate la nivelul umerilor,a cefei şi a spatelui.

Bine de ştiut!

Instructorii de Pilates spun că prin această tehnică vei învăţa să-ţi dozezi respiraţia,îţi vei controla optim mişcările trupului şi vei avea o mai bună elasticitate corporală. Una peste alta,prin Pilatesîţi poţi îmbunătăţi starea de sănătate.

Atenţie!

Dacă suferi de dureri cronice,întreabă medicul dacă poţi practica aceste exerciţii. Posibil ca antrenamentele Pilates să-ţi facă mai mult rău decât bine.

Şi femeile însărcinate pot face Pilates

Nu există studii care să fi dovedit că femeile gravide nu pot practica această activitate. Mai mult,unii instructori susţin că până în luna a cincea de sarcină este chiar benefic să faci acest tip de exerciţii,pentru că fortifică muşchii stabilizatori ai regiunii pelviene şi ai spatelui. De asemenea,dezvoltă capacitatea respiratorie.  Recente

Mesaje text, relatie, foto shutterstock jpg
3 semne ca ai anxietate relaționala  Sursa foto Shutterstock 2002193720 jpg
autosugestie jpg
Regula 333 sau metoda care te ajută să scapi de anxietate, foto shutterstock jpg
trezitul devreme si starea de spirit, foto shutterstock jpg
Cele mai ascunse secrete ale zodiilor, shutterstock  jpg
Gesturi care lasa celorlalti o impresie proasta  Sursa foto Shutterstock jpg
anxietate shutterstock 1418979635 jpg
Reguli de bune maniere care sunt frecvent încălcate, foto shutterstock jpg
Bomboane jpg
Cum sa faci ca afacerea ta sa conteze 3 strategii pentru succes jpg
semnificatia zilei de nastere foto shutterstock 2031304499 jpg
rugaciuni pentru casnicie trainica shutterstock 178817489 jpg
shutterstock 1647140854 jpg
1 inaltarea sfintei cruci jpg jpeg
concediere   office g1090d99cf 1280 png
fidelitate jpg
Test de personalitate jpg
dinti de aur jpg
menstruatie jpg