Test. Iluzia optică care îți spune ce ascunzi de partenerul tău la începutul relației

La începutul relației, fiecare tinde să ascundă de partener unele trăsături pentru a-și construi o imagine bună. Acest test de personalitate îți dezvăluie ce ascunzi în cuplu, pe baza a ceea ce vezi mai întâi într-o iluzie optică. 

image

Într-o relație, tendința de a evita realitatea nu este sănătoasă, deoarece adevărul va ieși, la un moment dat, la suprafață. Așadar, dacă îți dorești ca relația ta să treacă testul timpului, trebuie să știi ce ascunzi cel mai des de partenerul tău. 

Citește și: Cum îți dai seama că nu și-a uitat fosta iubită. Semnele care îl dau de gol 

Unele persoane preferă să facă lucruri pe cont propriu, iar altele își ascund sentimentele profunde. Ca să îți dai seama exact care este tendința ta, pur și simplu, privește imaginea de mai jos și notează care este primul lucru pe care îl observi. Apoi, află mai jos ce spune obiectul pe care l-ai văzut despre tine. 

image

Chipul bărbatului 

Ai privit cu atenție imaginea și ai văzut din prima chipul unui bărbat? Înseamnă că îți place să îți trăiești viața la maximum, te bucuri de prezent și nu te oprești asupra experiențelor negative din trecutul tău sau din trecutul altora. Pentru tine, viața este menită să fie trăită, iar când ziua se încheie, analizezi tot ce s-a întâmplat. După părerea ta, libertatea este cea mai importantă în viață. Potrivit „Your Tango” ceea ce ascunzi la începutul unei relații este teama ca partenerul să te vadă vulnerabil.

Pictorul 

Pictorul din imagine îți transmite că ești o persoană generoasă și cel mai mult te bucuri când ești înconjurat de oamenii pe care îi iubești. Nu îți place să fii în centrul atenției, deși socializarea te înalță. La începutul unei relații ascunzi că nu îți place viața de adult. Deși mergi la serviciu, îți plătești facturile și te comporți ca atare, în sufletul tău încă te simți un copil. 

Vezi și: Nu ignora aceste semne de la începutul relației voastre! Ele îți spun dacă veți rămâne împreună sau veți sfârși printr-un divorț 

Tabloul 

Tabloul din iluzia optică îți dezvăluie că ești o persoană sensibilă, care simte adesea să nu fie înconjurată de oameni. Deși îi iubești pe cei dragi, ești mai fericită când vorbești cu ei prin mesaje text decât față în față, iar ceea ce ascunzi la începutul unei relații este nevoia de a fi singură. Deși ceea ce faci pe cont propriu te face să fii fericită, nu ești mândră de această trăsătură. Nu ar trebui să îți fie rușine cu această nevoie a ta, dar cu siguranță ar trebui să fii deschisă cu partenerul încă de la începutul relației! 

Cele două case

Dacă te-ai uitat la imagine și ai văzut cele două case, înseamnă că ești o persoană care iubește profund și, de aceea, te temi să te cerți cu partenerul de viață. Nu îți place să fii criticată, iar când acest lucru se întâmplă, suferi foarte mult.

Sursă foto: Shutterstock, YourTango 



Recente

Rugaciune jpg
Somatizarea emotiilor jpg
cristaloterapie jpg
prescură jpg
Transfăgărășan jpg
Incredere in sine jpg
pastrarea unui secret este nociva pentru sanatate jpg
interviu pentru un job  foto   Shutterstock jpg
5 obiceiuri care iti dezvaluie personalitatea  Sursa foto shutterstock 1746342872 jpg
intalnire anulata jpg
Ce vezi prima data iti arata cum reactionezi in fata provocarilor  Sursa foto Jagranjosh jpg
Test jpg
Test  Care este prima impresie pe care o faci  Sursa foto shutterstock 1354368305 jpg
Loc de munca toxic  jpg
Metoda kaizen de evitare a burnoutului  Sursa foto shutterstock 702522496 jpg
o persoana care minte jpg
Ce spune despre tine modul in care folosesti tubul de pasta de dinti  Sursa foto shutterstock 651225181 jpg
intuitie jpg
Desenele pe care le faci in graba arată ce te motiveaza in viata  Sursa foto shutterstock 2291956477 jpg
Sfintii 40 de Mucenici  Sursa foto Wikimedia jpg