Trucuri ca să ai succes la prima întâlnire. Zâmbetul, un criteriu esențial

Simpatia contează foarte mult în toate domeniile din viață. Cu cât ești mai simpatic, cu atât vei fi mai apreciat, iar câștigurile tale, de orice tip, vor fi pe măsură. Dar există vreun remediu pentru a-i determina pe oameni să te placă din prima? 

image

În cartea „How to Make People Like You in 90 Seconds or Less‟, autorul Nicholas Boothman ne învață cum să devenim atrăgători pentru o persoană pe care am cunoscut-o recent. Am selectat câteva sfaturi utile pe care ți le prezentăm în rândurile de mai jos. 

Limbajul corpului contează extrem de mult

Unul dintre sfaturile autorului este să fii atent la gesturile pe care le faci, mai ales la o primă întâlnire. El recomandă să nu-ți acoperi inima cu mâinile, iar brațele și să le ții îndreptate către persoana din fața ta.

De asemenea, la fel de importantă este și atitudinea. Când întâlnești pe cineva pentru prima data, este bine să fii cât mai interesat de viața sa și să pui întrebări potrivite. 

Citește și: Cel mai nepotrivit gest pe care un bărbat îl poate face la prima întâlnire. Strică tot romantismul! 

menține contactul vizual 

Poate fi o provocare să privești oamenii în ochi, dar această abilitate este foarte valoroasă, în special la o primă întâlnire.

Autorul Nicholas Boothman te îndeamnă să privești persoana din fața ta direct în ochi și să fii atent la culoarea ochilor săi. 

Zâmbetul, mereu la modă 

Zâmbetul întotdeauna a fost atrăgător, lucru confirmat și de către Nicholas Boothman. Autorul te îndeamnă să fii primul care zâmbește la întâlnire, deoarece acest gest transmite că ești sincer.

Potrivit unui sondaj, 48% dintre adulți consideră că zâmbetul este cea mai importantă caracteristică pe care o apreciază la o persoană. Acest gest le dă oamenilor impresia că poți fi de încredere. 

Vezi și: Așa o cucerești de la prima întâlnire! Factorul eliminatoriu, care le convinge pe femei că au în față partenerul ideal

Fii atent la detalii! 

Pentru a face o bună impresie, încearcă să stai cât mai drept și nu invada spațiul personal al persoanei din fața ta.

De asemenea, la o primă întâlnire, este foarte important să îi rostești numele celuilalt. Studiile spun că oamenii apreciază foarte mult acest gest, aparent banal.

Sursă foto: Shutterstock