Trucuri să arăţi perfect în fotografii

Dacă arăți mai bine decât în fotografiile pe care le faci, nu te supăra. Îţi dăm câteva ponturi pe care le poți folosi pentru a arăta mai bine.

image

Parcă nimic nu-ţi strică dispoziția mai repede decât o fotografie nereuşită. Există câteva trucuri de editare foto care te-ar putea face să arăți puțin mai bine. Totuşi, aceia care îți fac fotografii s-ar putea nu fie dispuși să editeze nimic înainte de a distribui pe rețelele sociale. De aceea, te-ar putea ajuta aceste ponturi pentru a arăta perfect în fotografii.

Cel mai bun unghi pentru selfie-uri

Dacă te străduiești să faci selfie-uri reuşite şi apreciate, influencerii de pe Instagram spun că ar trebui să faci o serie de nouă selfie-uri din unghiuri diferite.

Ții smartphone-ul în sus și înclini capul într-o parte. Mai întâi, priveşti înainte, cu fața la cameră, apoi, mai faci două fotografii: una cu camera mai sus de faţă și alta cu camera mai jos. După aceea, înclini capul în partea opusă. Priveşti camera frontal, apoi o muţi deasupra feței, sub față și la nivelul feței. La final, vezi care unghi te avantajează cel mai mult.

Pont pentru fotografiile plan întreg

Dacă stai drept, sunt şanse mici să arăţi bine într-o fotografie. O schimbare subtilă a poziției îţi poate schimba aspectul. Evită să ţii picioarele depărtate și mâinile pe șolduri. Cel mai bine ar fi să înclini trunchiul mai departe de cameră pentru a părea mai slabă. Pune greutatea pe șoldul din spate. Acest lucru face ca piciorul din față, cel mai apropiat de cameră, să pară mai suplu.

Citește și: Secretul pozelor reuşite are legătură cu emisfera dreaptă a creierului, cea care se ocupă de emoţii

Aşa eviţi efectul de bărbie dublă!

Camerele au un mod unic de a distorsiona lumea. Pot exagera anumite caracteristici și-ţi pot da un aspect diferit. Cum o imagine este bidimensională, gândeşte-te la ceea ce este cel mai aproape și ce este mai îndepărtat de cameră. Pui un picior mai în faţă, apoi te laşi puţin pe spate. Piciorul din faţă va părea mai lung, deoarece este mai aproape de cameră.

O altă problemă este bărbia dublă. Adu capul înainte, astfel încât să fie mai aproape de cameră. Va arăta ciudat în realitate, dar în fotografie vei arăta mai bine. În timp ce îți împingi fața înainte, îţi alungeşti gâtul și înclini ușor bărbia în jos.

Privește spre lumină

Iluminarea proastă poate face chiar și persoana cea mai frumoasă să arate îngrozitor. Prin urmare, când faci fotografii, evită să stai sub sursa de lumină. Lumina directă poate crea umbre care nu te avantajează. Cea mai bună lumină este cea naturală sau cea blândă. Ascunde petele și alte probleme, ceea ce te face să arăți mult mai bine.

Vezi și: Ce spun despre tine pozele pe care le pui pe reţelele de socializare

Un alt mod de a salva o fotografie este să priveşti spre sursa de lumină. Dacă există un corp de iluminat în apropiere, îndreaptă privirea spre el și deschide puțin ochii. Dacă nu este posibil și eşti în exterior, ai grijă să te orientezi cu fața către soare.