Unde se află cei mai simpatici oameni din lume și ce îi face să fie atât de primitori

Fie că ne referim la peisaje, gastronomie sau cultură, fiecare țară are punctele sale forte. Dar când vine vorba de locuitori simpatici și zâmbitori, doar unele zone din lume îți garantează o experiență pe cinste. Iată care sunt cele mai primitoare țări din lume, potrivit unui clasament realizat de o agenție de turism! 

image

Călătoria într-o țară nouă devine o experiență plăcută dacă reușești să te împrietenești ușor cu localnicii, să le înveți cultura și să te integrezi în comunitate. Așadar, dacă ai început deja să îți faci planuri pentru concediul următor, ar fi bine să pui pe lista cu destinații cel puțin una dintre țările în care trăiesc cei mai simpatici oameni, potrivit celor de la „Easemytrip‟. 

Topul celor mai „vesele‟ țări din lume 

Pe locul cinci în topul celor mai primitoare țări se află Thailanda, conform sursei menționate. Thailanda mai este numită și „țara zâmbetului‟, așa că dacă îți dorești să te simți bine, ar fi bine să o iei în considerare. Destinațiile turistice, precum Phuket și Bangkok, te vor încărca cu energie pozitivă, însă localnici respectuoși vei găsi în toată țara. 

Citește și: FOTO Femeile-girafă: motivul bizar pentru care femeile își alungesc gâtul 

Oameni amabili și veseli o să găsești, de asemenea, și în Canada, țara care se clasează pe locul patru în topul celor de la „Easemytrip‟. Se spune despre canadieni că sunt cei mai politicoși oameni de pe pământ. De asemenea, ei sunt sociabili și întotdeauna se străduiesc să le ofere celorlalți tot ce este mai bun. Așa să fie!? 

Orașul sud-african Cape Town se situează pe locul al treilea în clasament, iar asta datorită atmosferei sale prietenoase. De fapt, nu doar Cape Town găzduiește oameni primitori, ci toată Africa de Sud.

De asemenea, o destinație de pus pe listă este și Noua Zeelandă, deoarece vei fi cucerit de glumele locuitorilor. Oamenii din Noua Zeelandă sunt autentici, primitori, le lipsesc pesimismul și le oferă turiștilor o experiență frumoasă. 

Țara care se află pe primul loc în clasament 

Citește și: 7 vaccinuri de care ai nevoie dacă călătorești în țări exotice 

Fruntașă în clasament, Australia este țara cu cei mai simpatici și primitori oameni din lume. Se spune despre australieni că sunt relaxați, petrec mult timp cu familia și acordă multă importanță colectivului. 

Sursă foto: Shutterstock  Recente

Relatie toxica Sursa imagine shutterstock 1340850398 jpg
om încăpățânat sursa  Shutterstock jpg
corpul uman sursa  Shutterstock jpg
shutterstock 1081879181 jpg
TEST Ce vezi prima oara iti arata ce profesie ti se potriveste Sursa foto shutterstock 55338187 jpg
Astenie de primavara jpg
dezlegare la vin shutterstock 1347135425 jpg
Floarea preferata dezvaluie un secret al personalitatii tale Sursa foto Unsplash jpg
Semnificatia trandafirului jpg
boala oaselor fragile jpg
victoriabank md@clickpentrufemei ro jpg
stres jpg
TEST Animalul pe care l alegi iti dezvaluie defectele Sursa foto jagranjosh com jpg
Trei metode de identificare a partenerilor utili pentru afacerea ta min jpg
persoană care încearcă să se relaxeze la muncă imagine shutterstock 2198777181 jpg
Care sunt punctele tale forte Sursa imagine shutterstock 1619843515 jpg
Dumnezeu jpg
Barfa jpg
Respiratie ciclica jpg
Sfintii Trei Ierarhi Sursa foto Shutterstock jpg