Această cură de slăbire conţine ca aliment principal cartoful şi include şi iaurt cu puţine grăsimi, acesta fiind de fapt trucul care te va ajuta să slăbeşti.

Dieta cu iaurt şi cartofi se ţine doar trei zile, însă rezultatele pot fi spectaculoase: dai jos insrant 5 kilograme.

Dieta cu iaurt şi cartofi - meniu pe zile

Ziua 1

Mic dejun: un cartof fiert presărat cu puţină sare de Himalaya, o cană de iaurt

Prânz: 2 cartofi fierţi fără sare, o cană de iaurt

Cină: 2 căni de iaurt

Ziua 2

Mic dejun: o cană de iaurt

Prânz: 2 cartofi fierţi presăraţi cu puţină sare de Himalaya, 1 cană de iaurt

Cină: un cartof fiert fără sare, o cană de iaurt

Ziua 3

Mic dejun: un cartof fiert fără sare

Prânz: un cartof fiert fără sare, o cană de iaurt

Cină: o cană de iaurt7

Dieta cu iaurt şi cereale

O altă dietă asemănătoare este cea cu iaurt şi cereale. Aceasta este o modalitate simplă şi eficientă de a scăpa de kilogramele în plus, mai ales că cerealele au numeroase beneficii pentru sănătate, acestea fiind bogate în fibre şi responsabile de prevenirea infecţiilor bacteriene ori a virozelor respiratorii.

Cerealele ajută, de asemenea, la prevenirea efectelor nocive date de radicalii liberi şi reglează nivelul de zahăr din sânge, fiind responsabile de prevenirea diabetului. 

Cerealele sunt saţioase şi ajută la reducerea apetitului, în timp ce conţinutul bogat de fibre ajută la menţinerea unui tranzit intestinal sănătos.
Dieta cu iaurt şi cereale poate fi urmată uşor, întrucât pe lângă cele două ingrediente poţi adăuga şi bucăţi de fructe, nuci, migdale sau scorţişoară.  Dieta cu iaurt şi cereale presupune ca două mese pe zi, de preferat micul dejun şi prânzul, să fie alcătuite din aceste ingrediente. Citeşte mai mult AICI

Sursă: secretele.com