Numeroase vedete, precum Britney Spears, Katie Holmes sau Alexandra Dinu, au slăbit cu ajutorul dietei Tisanoreice.

Ce este dieta Tisanoreică

Familia Mech, al cărui moştenitor este Gianluca Mech, a creat Decottopia, un concept care reuneşte peste zece combinaţii de plante, în mixuri fără alcool, fără zahăr şi fără conservanţi.

Dieta Tisanoreică presupune consumul unui mix de zece plante ce ajută la echilibrarea organismului. Aceste mixuri, care se găsesc în farmacii din întreaga lume, iar acum şi în România, fac parte dintr-un regim de viaţă sănătoasă, alături de alimente speciale (de la paste, la gustări de tip biscuiţi, grisine, dar şi băuturi), create după reţetele nutriţioniştilor italieni şi vândute sub numele brandului Gianluca Mech, şi de alimente din meniul zilnic obişnuit.

„Dacă este adevărat că suntem ceea ce mâncăm – adică tot ceea ce introducem în corpul nostru devine parte din noi –, atunci nu doar a se hrăni, dar şi a se trata devine o provocare îndrăzneaţă şi o mare responsabilitate. Dintotdeauna au existat medicamente ale căror principii active provin de la plante. Decottopia este o metodă de prelucrare şi transformare a plantelor medicinale într-un preparat lichid cu tradiţie seculară. Preparatele obţinute prin decocţie sunt produse cu valenţe clare de tip sănătos şi au ca obiectiv îmbunătăţirea sănătăţii şi adoptarea unui stil de nutriţie echilibrat”, a declarat Gianluca Mech, prezent la Bucureşti pentru a-şi lansa în România linia de produse.

Produsele din gama Decottopia sunt recomandate pentru: slăbit, stimularea metabolismului, îmbunătăţirea circulaţiei periferice, relaxare şi recăpătarea somnului, o mai bună funcţionare a aparatului respirator, stimularea fertilităţii.

Citeşte şi: Dieta oloproteică. Meniul cu care Amalia Năstase a slăbit 12 kilograme

Pe lângă acesturi mixe de plante, nutriţionistul susţine că mişcarea este foarte importantă. Dacă ţii acest regim, poţi slăbi până la 9 kilograme în 40 de zile. Desigur, valoarea poate diferi de la un individ la altul.

Trebuie să fiţi pregătiţi psihic în primul rând pentru o schimbare drastică a stilului alimentar, să fiţi consecvenţi, pentru că dieta are rezultate remarcabile, dar cu răbdare şi nu în ultimul rând, să luaţi în calcul investiţia financiară.

 

Sursă: adrenallina.ro, antena3