Ce își doresc bărbații să afle partenerele de viață despre ei

Mai mulți bărbați și-au împărtășit secretele pe un forum online și au spus ce își doresc să știe partenerele de viață despre ei. Iată care au fost cele mai comune răspunsuri oferite! 

image

Așa cum femeile își doresc să audă mai des din partea bărbaților cuvinte frumoase, și ei vor ca partenerele de viață să fie mai atente la nevoile lor. Și cum puțini sunt bărbații care discută deschis cu partenerele de viață despre ceea ce simt și ceea ce își doresc, îți spunem ce vor, în secret, bărbații. 

Citește și: Ce își doresc femeile cu adevărat 

Spațiul personal este important 

Nevoia de a fi singur și deținerea unui spațiu personal este cel mai întâlnit răspuns la întrebarea „Ce îți dorești să afle partenera de viață?‟, scrie „Hello Sensible‟. Fiecare persoană are nevoi individuale fundamentale, iar bărbații își doresc ca partenerele să le respecte intimitatea.  

Mai mult timp petrecut cu prietenii 

Bărbații își doresc uneori să petreacă timp doar cu prietenii, fără ca partenerele de viață să fie prezente: „Unele fete întreabă: pot să vin și eu? Imaginează-ți iubitul venind la cumpărături cu tine și cu prietenele tale‟, a scris un utilizator. 

Citește și: Ce își doresc femeile să NU mai facă bărbații. Sunt dezgustate de aceste gesturi! 

Activități separate 

Un alt lucru pe care bărbații îl vor este ca partenerele de viață să aibă propriile hobby-uri, fără ca ei să fie implicați. Cum ar fi, să facă meargă mai des la alergat, să fie preocupate de golf sau de alergat, spun internauții. 

Deținerea controlului în relație, un abuz?

Nevoia de a deține controlul în relație este un alt lucru care îi supără. Se simt deranjați când partenerele le cer să le răspundă imediat la telefon sau când acestea cer multe detalii despre activitățile lor. Unii dintre ai au caracterizat acest comportament precum „un abuz al intimității‟. 

Mai multă implicare în cuplu 

O femeie trebuie să se implice mai mult în relație, spun bărbații pe forum. Ei sunt de părere că este foarte important ca partenera să ia decizii, deoarece munca în echipă este baza într-o relație de cuplu. 

Deranjați de bârfe

Bărbații își pot pierde rapid interesul pentru femeile care vorbesc în mod constant despre ceilalți. Acest comportament este deranjant pentru un bărbat, deoarece este un semn că partenera ar putea face același lucru cu relația lor. 

Sursă foto: Shutterstock