Ce tipuri de comportamente masculine cuceresc iremediabil orice femeie!

Ceea ce își doresc femeile de la bărbați nu este chiar atât de complicat. Unele sunt atrase de comportamente care nu sunt atractive în aparenţă, dar care ajung să fie foarte apreciate pe parcursul unei relaţii.

image

Unii bărbați sunt uluiţi de ceea ce își doresc femeile. Se dau peste cap să le arate partenerelor cât le iubesc, în timp ce acestora li se par cuceritoare nişte trăsături de caracter complet lipsite de atracţie. Vezi ce tipuri de comportamente cuceresc iremediabil orice femeie!

Îşi arată afecţiunea în moduri simple

Puţini bărbați sunt capabili de gesturi de afecţiune şi ştiu să-şi exprime sentimentele. Cum este firesc, ei deprind cum să se comporte într-o relaţie urmărindu-şi propriii părinţi. Dacă au existat probleme de intimitate între aceştia, dacă se fereau să facă gesturi de afecţiune sau, mai mult, erau reci unul cu altul, atunci copilul lor, devenit bărbat, se va comporta asemănător.

Retragerea mâinii când partenera doreşte s-o strângă cu drag pe a lui şi întoarcerea spatelui când ea caută o îmbrăţişare pot fi semne ale absenţei atracţiei. În lipsa manifestării afecţiunii, apare nesiguranţa în cuplu. Lucrurile s-ar putea schimba dacă partenerii ar vorbi deschis despre ceea ce i-ar face mai fericiţi.

Te tratează ca pe o doamnă

Femeilor încă le place să fie tratate ca niște doamne, să fie admirate, apreciate, dorite, respectate, chiar dacă trăim într-o lume în care ele caută să obţină egalitate cu bărbaţii, în special la locul de muncă. În plan personal, orice femeie visează încă să i se deschidă ușa sau să fie lasată să treacă prima, să i se cumpere flori, să i se spună cât de bine arată sau să fie invitată la o întâlnire romantică.

Te-ar mai putea interesa: Ce își doresc femeile și ce vor bărbații pe plan sexual

Face complimente adesea

Bărbaţii îşi încurajează sau complimentează mai rar partenerele, mai ales după ani buni de relaţie. De aceea sunt atât de apreciaţi cei care reuşesc să fie buni comunicatori în cuplu. Uneori, orice femeie simte nevoia să audă cuvinte de apreciere. Care n-ar simţi că prinde aripi când i s-ar spune că este îmbrăcată bine, că succesul lor la locul de muncă este remarcabil sau au pregătit o cină gustoasă?

Astfel de complimente fac pe oricine să se simtă bine în propria piele. Dacă cineva pe care îl iubești îţi observă succesele te simţi iubită cu adevărat. Mulți cred că nu este nevoie să spună că îşi apreciază alesele, pentru că ele oricum ştiu. Cu siguranţă, şi-ar dori s-o audă mai des.

Este sincer chiar dacă te poate supăra

Adesea, femeile sunt tratate ca simple reprezentante ale sexului slab. Pentru a fi protejate, nu li se împărtășesc unele lucruri. Aşa apar minciunile albe menite să nu supere. În realitate, vor servi doar pentru a le face să aibă mai puțină încredere în partenerii lor, iar lipsa de încredere poate destrăma o relaţie. A fi cinstit este cheia unei relații sănătoase.

Citeşte şi: Bărbaţii cu această trăsătură fizică dau pe spate orice femeie. Ce spune un nou studiu

Îţi arată că te înţelege

Pentru a-şi ajuta partenera să rezolve o problemă, un bărbat trebuie să exerseze mai mult empatia. Aceasta este definită ca abilitatea de a înțelege și de a împărtăși experiența celuilalt. Primul impuls al oricărui bărbat este să rezolve problema, când, de fapt, trebuie doar să arate că empatizează cu ea, că o înţelege şi că va fi aproape pentru a o susţine în găsirea celor mai bune soluţii.Recente

Cum iti influenteaza ovulatia libidoul Sursa imagine shutterstock 2256590623 jpg
infidelitate jpg
De la ce varsta incepe sa sune ceasul biologic al barbatilor Sursa foto shutterstock 1290589387 jpg
4 semne ca partenerul nu te va insela niciodata Sursa foto shutterstock 795913363 jpg
potență jpg
Valentine’s Day jpg
dragostea dureaza shutterstock 76847938 jpg
Cuplu jpg
Diferentele dintre relatia de cuplu cu un sociopat si o iubire reala Sursa foto shutterstock 1930345940 jpg
Cerere in casatorie jpg
cuplul de îndrăgostiți sursa  shutterstock 1550852267 jpg
Valentine’s Day jpg
cummentiivieflacarapasiuniiintr orelatiedeanibuni jpg
Probleme sexuale jpg
bărbat și femeie sursa  hutterstock 139884175 jpg
jonathan borba aC5 EFhq7Fs unsplash jpg
bărbat și femeie, pasiune sursa  GettyImages 165567824 jpg
Cearta jpg
Top 10 profesii care te predispun la divort A ta e pe lista Sursa imagine shutterstock 2148892487 jpg
Lucruri despre femei pe care barbatii nu le inteleg jpg