Ce tipuri de comportamente masculine cuceresc iremediabil orice femeie!

Ceea ce își doresc femeile de la bărbați nu este chiar atât de complicat. Unele sunt atrase de comportamente care nu sunt atractive în aparenţă, dar care ajung să fie foarte apreciate pe parcursul unei relaţii.

image

Unii bărbați sunt uluiţi de ceea ce își doresc femeile. Se dau peste cap să le arate partenerelor cât le iubesc, în timp ce acestora li se par cuceritoare nişte trăsături de caracter complet lipsite de atracţie. Vezi ce tipuri de comportamente cuceresc iremediabil orice femeie!

Îşi arată afecţiunea în moduri simple

Puţini bărbați sunt capabili de gesturi de afecţiune şi ştiu să-şi exprime sentimentele. Cum este firesc, ei deprind cum să se comporte într-o relaţie urmărindu-şi propriii părinţi. Dacă au existat probleme de intimitate între aceştia, dacă se fereau să facă gesturi de afecţiune sau, mai mult, erau reci unul cu altul, atunci copilul lor, devenit bărbat, se va comporta asemănător.

Retragerea mâinii când partenera doreşte s-o strângă cu drag pe a lui şi întoarcerea spatelui când ea caută o îmbrăţişare pot fi semne ale absenţei atracţiei. În lipsa manifestării afecţiunii, apare nesiguranţa în cuplu. Lucrurile s-ar putea schimba dacă partenerii ar vorbi deschis despre ceea ce i-ar face mai fericiţi.

Te tratează ca pe o doamnă

Femeilor încă le place să fie tratate ca niște doamne, să fie admirate, apreciate, dorite, respectate, chiar dacă trăim într-o lume în care ele caută să obţină egalitate cu bărbaţii, în special la locul de muncă. În plan personal, orice femeie visează încă să i se deschidă ușa sau să fie lasată să treacă prima, să i se cumpere flori, să i se spună cât de bine arată sau să fie invitată la o întâlnire romantică.

Te-ar mai putea interesa: Ce își doresc femeile și ce vor bărbații pe plan sexual

Face complimente adesea

Bărbaţii îşi încurajează sau complimentează mai rar partenerele, mai ales după ani buni de relaţie. De aceea sunt atât de apreciaţi cei care reuşesc să fie buni comunicatori în cuplu. Uneori, orice femeie simte nevoia să audă cuvinte de apreciere. Care n-ar simţi că prinde aripi când i s-ar spune că este îmbrăcată bine, că succesul lor la locul de muncă este remarcabil sau au pregătit o cină gustoasă?

Astfel de complimente fac pe oricine să se simtă bine în propria piele. Dacă cineva pe care îl iubești îţi observă succesele te simţi iubită cu adevărat. Mulți cred că nu este nevoie să spună că îşi apreciază alesele, pentru că ele oricum ştiu. Cu siguranţă, şi-ar dori s-o audă mai des.

Este sincer chiar dacă te poate supăra

Adesea, femeile sunt tratate ca simple reprezentante ale sexului slab. Pentru a fi protejate, nu li se împărtășesc unele lucruri. Aşa apar minciunile albe menite să nu supere. În realitate, vor servi doar pentru a le face să aibă mai puțină încredere în partenerii lor, iar lipsa de încredere poate destrăma o relaţie. A fi cinstit este cheia unei relații sănătoase.

Citeşte şi: Bărbaţii cu această trăsătură fizică dau pe spate orice femeie. Ce spune un nou studiu

Îţi arată că te înţelege

Pentru a-şi ajuta partenera să rezolve o problemă, un bărbat trebuie să exerseze mai mult empatia. Aceasta este definită ca abilitatea de a înțelege și de a împărtăși experiența celuilalt. Primul impuls al oricărui bărbat este să rezolve problema, când, de fapt, trebuie doar să arate că empatizează cu ea, că o înţelege şi că va fi aproape pentru a o susţine în găsirea celor mai bune soluţii.



Recente

sex la birou  foto   Shutterstock jpg
atractie cuplu jpg
5 indicii ca ai o relatie de cuplu perfecta chiar daca nu constientizezi  Sursa foto Pixabay jpg
7 motive pentru care nu ai relatia de cuplu visata  Sursa foto shutterstock 1053033374 jpg
Asa faci fata unei respingeri  Sursa foto shutterstock 1011979651 jpg
5 tehnici sa aplanezi o cearta in cuplu  Sursa foto Pixabay jpg
Cum v ar putea salva relatia dormitul in paturi separate  Sursa foto shutterstock 2179362725 jpg
Reactia emotionala a femeilor care topeste inima barbatilor  Sursa foto shutterstock 793940869 jpg
Cele mai ciudate observatii stiintifice despre iubire  Sursa foto shutterstock 1753478519 jpg
femeie și bărbat care se ceartă  foto   Shutterstock jpg
shutterstock 572240722 jpg
album foto jpg
Jobul poate distruge o relatie  Sursa foto shutterstock 2203174377 jpg
Recomandărisexolog pentru o viata sexuala mai buna in 2024  Sursa foto Pixabay png
cuplu jpg
Ucigasi tacuti ai unei relatii  Sursa foto shutterstock 2245035293 jpg
libido pauza shutterstock 224931571 jpg
cuplu, casatorie  jpg
bărbat în boxeri  foto   Shutterstock jpg
Singur de Sarbatori  Aaa atragi dragostea  Sursa foto shutterstock 157161779 jpg