Cele mai inspirate cereri în căsătorie

Cererile în căsătorie surprinzătoare rămân în amintirea partenerilor şi sunt povestite tuturor cunoscuţilor.  Un loc special, o zi sau chiar o masă preferată sunt ingredientele care fac din acest moment unul memorabil. Unii au mers mai departe şi şi-au cerut iubitele de soţie în moduri extraordinare.

image

Nimeni nu uită o cerere în căsătorie. Este un moment special, emoţionant. Unele povești de cerere în căsătorie sunt cu adevărat deosebite. Acestea te pot inspira dacă eşti în căutarea celor mai bune idei de a-ţi cere persoana iubită în căsătorie.

La vânătoare de comori

Gândește-te la câteva locuri semnificative pentru relația voastră și trimite-ți partenerul împreună cu câţiva prieteni sau rude să viziteze aceste locuri. Traseul poate include o vizită la un salon sau la un magazin de haine. Desigur, n-ar trebui să lipsească nici câteva bileţele cu mesaje care descriu ce înseamnă fiecare loc sau oprire. La sfârșit, într-un loc cu o priveliște romantică, poate avea loc cererea în căsătorie de faţă cu toți prietenii cu care puteţi sărbători la final.

Într-o excursie

Ce loc mai bun să faci o cerere în căsătorie decât la sfârșitul unui traseu montan? Este un simbol al călătoriei voastre împreună. Sunt șanse ca priveliștea din vârf să fie uluitoare, iar propunerea ta uimitoare are şanse să fie acceptată.

Citeşte şi: Pink şi-a cerut soţul în căsătorie într-un mod inedit. Puţine femei ar avea curajul să facă acest gest!

Pe plajă

Amândoi iubiţi marea? Atunci plaja ar putea fi locul perfect pentru o cerere în căsătorie. Spune-i că ai auzit de un concurs pe plajă pentru cel mai bun desen în nisip. Pentru a participa, ar trebui să-i faci o fotografie și să o trimiți prin e-mail. Ai putea chiar să-i ceri unui salvamar să vă anunţe despre competiție.

Vezi şi: VIDEO! Asta e cea mai emoţionantă cerere în căsătorie! Această tânără a avut parte de surpriza vieţii!

Propune-i partenerului să faceţi propriile desene. Desigur, al tău va fi chiar cererea în căsătorie. Când ați terminat, arătaţi-vă creațiile. A ta nu se poate să nu fie memorabilă.

La îngheţată

Un tânăr şi-a cerut iubita în căsătorie într-un mod simplu şi ingenios, cu înghețată de casă. Într-o seară, şi-a surprins partenera cu patru tipuri de înghețată, toate cu titluri romantice de jocuri de cuvinte scrise pe cartonașe. Ultima a fost o înghețată de avocado. Pe biletul care o însoțea, el a scris: „Spune AvocaDO. Dar, mai important, spune da la următoarea întrebare!”. După aceea, şi-a cerut iubita în căsătorie şi i-a cântat una dintre melodiile ei preferate.



Recente

Asa faci fata unei respingeri  Sursa foto shutterstock 1011979651 jpg
5 tehnici sa aplanezi o cearta in cuplu  Sursa foto Pixabay jpg
Cum v ar putea salva relatia dormitul in paturi separate  Sursa foto shutterstock 2179362725 jpg
Reactia emotionala a femeilor care topeste inima barbatilor  Sursa foto shutterstock 793940869 jpg
Cele mai ciudate observatii stiintifice despre iubire  Sursa foto shutterstock 1753478519 jpg
femeie și bărbat care se ceartă  foto   Shutterstock jpg
shutterstock 572240722 jpg
album foto jpg
Jobul poate distruge o relatie  Sursa foto shutterstock 2203174377 jpg
Recomandărisexolog pentru o viata sexuala mai buna in 2024  Sursa foto Pixabay png
cuplu jpg
Ucigasi tacuti ai unei relatii  Sursa foto shutterstock 2245035293 jpg
libido pauza shutterstock 224931571 jpg
cuplu, casatorie  jpg
bărbat în boxeri  foto   Shutterstock jpg
Singur de Sarbatori  Aaa atragi dragostea  Sursa foto shutterstock 157161779 jpg
relatie jpg
test, relatie, cuplu jpg
shutterstock 2014844981 jpg
woman 228178 1280 jpg