Cum să ne îmbrăcăm la prima întâlnire?

Prima întălnire este mereu un eveniment plin de emoții, în care fiecare vrea să lase o impresie cât mai bună.

image

Faptul că femeia depune un efort în cum arată la prima întâlnire arată interesul ei, dar poate exprima și unele caracteristici ale personalității sale. Tu știi care sunt ținutele cele mai potrivite pentru un astfel de eveniment?

Iată 4 idei de ținute pentru prima întâlnire!

1.    Rochie elegantă

Dacă alegeți să mergeți la prima întâlnire într-un cadru romantic, un restaurant chic, o expoziție la muzeu sau o expoziție de artă, atunci alegerea potrivită este reprezentată de purtarea unei rochii. Aceasta trebuie aleasă în funcție de ora întâlnirii (ziua/seara), de forma corpului și de ceea ce te face să te simți și bine în același timp. Ea poate fi purtată cu tocuri tip stiletto, sandale sau botine de damă, în funcție de anotimp și vreme. Cei de la Modlet.ro au o gamă de produse de calitate din care poți alege ceea ce ți se potrivește cel mai bine, de la variantele comode, la cele seducătoare. Este important ca ținuta să te reprezinte și să te pună într-o lumină bună. De aceea, nu opta pentru o rochie în care nu te simți confortabil.

2.    Ținută lejeră

Pentru o întâlnire ce are loc în parc sau în natură, este recomandat să alegi o ținută lejeră, dar totuși să depui efort în crearea ei. Astfel, poți începe ținuta cu o pereche de blugi și un tricou/bluză și să o accesorizezi cu o jachetă sau cardigan. Încălțămintea trebuie să fie comodă pentru a fi pregătită în cazul în care plimbarea se prelungește. O pereche de adidași sau teneși reprezintă o opțiune potrivită pentru o astfel de întâlnire dinamică.

3.    O fustă interesantă

Dacă ai o personalitate debordantă și energică, este indicat să arăți acest lucru și prin hainele pe care le porți. La o primă întâlnire, poți face acest lucru prin purtarea unei fuste inedite. Aceasta poate avea o culoare puternică sau un imprimeu interesant. Ai grijă să o combini cu piese simple, pentru că altfel ținuta ar deveni prea țipătoare pentru o astfel de ocazie.

4.    Salopetă

Dacă nu îți place să porți rochie, dar totuși vrei un look rafinat, atunci poți opta pentru o salopetă. Aceasta poate fi scurtă sau lungă, însă ceea ce o face elegantă este materialul. Salopetele din satin sunt cele mai fine, urmate de cele din voal. O poți purta cu o pereche de tocuri înalte pentru a-ți alungi picioarele. Cu o astfel de ținută, efectul produs la prima întâlnire va fi cu siguranță de neuitat.

Ținuta purtată la prima întâlnire poate influența parcursul acesteia, întrucât nu numai că este modul inițial prin care te cunoaște cealaltă persoană, dar are un efect direct asupra stării tale de spirit în acel moment. De aceea, alegerea acesteia trebuie făcută gândindu-te la aspectele de mai sus. Totuși, nu este un motiv de stres, căci omul cu care ieși la întâlnire trebuie să te pe tine și să te aprecieze așa cum ești.

Sursa foto: pexels.com