Cele mai mari greșeli pe care un bărbat le poate face la prima întâlnire

Potrivit specialiștilor, aceste gesturi, aparent „inofensive‟, le pot face inclusiv pe cele mai răbdătoare femei să se ridice de la masa discuțiilor. Oricât de mult te-ai pregătit pentru prima întâlnire, asigură-te că ești atent și la următoarele aspecte! 

image

Când ne referim la întâlnirile amoroase, există anumite gesturi prin care bărbații pot cuceri instant femeile. Știm cât de important este zâmbetul, la o primă întâlnire, dar și cât de esențial este ca reprezentanții sexului masculin să mențină contactul vizual cu viitoarele partenere. De asemenea, la polul opus, există anumite gesturi care pot pune femeile pe fugă. Iată la ce ar trebui să fii atent, în mod special! 

Citește și: Așa recunoști din prima un narcisist! Ce trăsătură îl dă de gol

Greșeala nr. 1: Folosești diminutive

Este o greșeală să folosești diminutive atât la prima întâlnire, cât și la începutul relației. Folosirea acestor cuvinte „simpatice‟ va face doar ca partenera ta să creadă că ești o persoană imatură. Evită să le utilizezi! 

Greșeala nr. 2: Îi vorbești despre fosta parteneră

În general, femeile nu agreează poveștile despre fostele partenere, însă mai ales la o primă întâlnire sau la începutul relației! Dacă îți dorești să o cucerești, îi poți vorbi despre realizările tale profesionale sau despre hobby-urile tale. Cine știe, poate chiar aveți multe pasiuni în comun! 

Dacă încă nu te-ai decis, vezi și: unde să o duci la prima întâlnire, în funcție de zodia sa

Greșeala nr. 3: O corectezi în mod constant 

Evită să îți corectezi viitoarea parteneră! Critica nu este bună, mai ales la începutul unei relații. Corecția persistentă sau publică o va determina să se retragă și să te respingă. 

Greșeala nr. 4: Îi arăți cât ești de perfecționist 

Studiile au arătat că perfecționiștii sunt predispuși să își critice partenerii, să își ascundă greșelile și, de asemenea, le este frică să fie vulnerabili în fața persoanelor iubite. Poate consideri că perfecțiunea este o calitate, însă cele mai multe femei fug de partenerii care sunt foarte atenți la detalii.  

Sursă foto: Shutterstock