Ce mesaj să-i trimiți partenerului după prima întâlnire

A trimite mesaj sau nu, aceasta este întrebarea. Și ce gen de mesaj e potrivit după o primă întâlnire, ca să nu pari nici prea încântată, nici indiferentă?

image

Prima întâlnire e tot timpul încărcată de emoții, iar, pentru unii, continuarea conversației după încheierea întâlnirii e și mai complicată. Cei mai mulți preferă un mesaj scris decât să dea telefon sau să spună două vorbe descifrabile față în față cu persoana plăcută. Dar ce ne facem când nu vrem să-l mai vedem în fața ochilor pe cel cu care am ieșit în oraș? Ce cuvinte alegem atunci?

O întâlnire poate ieși în fel și chip, iar mesajul trimis de tine apoi trebuie să reflecte dacă ți-a plăcut sau nu de persoana în cauză. Poate că dialogul de la cină n-a fost cine știe ce, dar chimia dintre voi e evidentă. Sau, dimpotrivă, simți că n-ai nimic în comun cu el, deși arată destul de bine. Of, cum poți tu să exprimi așa ceva fără să rănești sau să pari îndrăgostită lulea?

Adevărul e că nu există nicio formulă general valabilă, dar avem câteva variante de mesaje care ar trebui să te ajute în încercarea ta de-a supraviețui în lumea oamenilor singuri, care-și caută jumătatea.

Știi de regula celor trei zile? Ei bine, ea presupune să aștepți trei zile până să reiei legătura cu cel pe care l-ai întâlnit pentru prima dată. Însă, trei zile pot fi tortură pentru tine, nu-i așa? Noi te încurajăm să te exprimi încă din acea seară. Ce-ai de pierdut?

O simplă întrebare pusă cu mare atenție n-are ce să strice, nu? Faptul că reiei legătura arată că ești interesată de individ, asta e clar. În plus, transmite mesajul că ești și tu o persoană foarte drăguță. Sau disperată?

Nu dispera, avem soluția pentru tine! Poți scrie frumusețel „Ai ajuns cu bine acasă?”. Cine știe, poate continua conversația cu câte un flirt interesant sau chiar o vizită la un ultim pahar de băutură. Tu decizi!

Când ești încântată de cel pe care l-ai cunoscut, ai vrea să nu te desparți de el, să aflii totul despre el și să adormi cu el în gând. În același timp, nu te poți da de gol că ești în stare să te îndrăgostești de la prima întâlnire!

Gândește-te puțin, poți să-ți exprimi încântarea fără să pari obsedată. Așadar, trimite un sms scurt și cuprinzător, de genul „Cred că suntem amândoi de acord că trebuie să repetăm figura, nu-i așa?”. Ei, n-a fost așa greu, nu? Plus că poți pune și un emoji cu o persoană cu mâinile în sus de fericire.

Dacă nu vrei să te ia valul și vrei să mai aștepți puțin, cu toate că ți-a plăcut de partenerul tău de cină, spune-i: „Am multe pe cap zilele astea, dar clar vreau să ne mai vedem. Ce zici de săptămâna viitoare?”. Asta denotă că ești interesată, dar și că ai o viață de trăit în afara întâlnirilor tale romantice.

Dacă simți nevoia să flirtezi, poți scrie „De-abia o să pot adormi după o întâlnire așa grozavă!...” sau „Încă mai râd când îmi amintesc ce mi-ai povestit”. Cu asemenea mesaje, deschizi larg ușa către o nouă conversație.

Ce te faci, însă, câd vrei să pui punct? Recomandăm să-i spui omului încă din timpul întâlnirii „Mi-a făcut plăcere să te cunosc!”, adaugi un „Bună seara!”, te ridici și pleci. Politicos, clar, nimeni nu te pate opri să faci ceea ce vrei să faci.

Foto - Shutterstock



Recente

pastrarea unui secret este nociva pentru sanatate jpg
interviu pentru un job  foto   Shutterstock jpg
5 obiceiuri care iti dezvaluie personalitatea  Sursa foto shutterstock 1746342872 jpg
intalnire anulata jpg
Ce vezi prima data iti arata cum reactionezi in fata provocarilor  Sursa foto Jagranjosh jpg
Test jpg
Test  Care este prima impresie pe care o faci  Sursa foto shutterstock 1354368305 jpg
Loc de munca toxic  jpg
Metoda kaizen de evitare a burnoutului  Sursa foto shutterstock 702522496 jpg
o persoana care minte jpg
Ce spune despre tine modul in care folosesti tubul de pasta de dinti  Sursa foto shutterstock 651225181 jpg
intuitie jpg
Desenele pe care le faci in graba arată ce te motiveaza in viata  Sursa foto shutterstock 2291956477 jpg
Sfintii 40 de Mucenici  Sursa foto Wikimedia jpg
Ce este ableismul  Sursa foto shutterstock 2292625553 jpg
copil deprimat  foto   Shutterstock jpg
Ce vezi prima data in aceasta imagine iti dezvaluie cele mai mari frici jpg
cadou jpg
femeie puternica jpg
personalitate jpg