Aşa devii irezistibilă pentru el

1 81946 original jpg jpeg

Cu toţii ne-am îndrăgostit de o persoană care nu a ştiut acest lucru şi nici nu l-a aflat până în prezent. Poate că unele dintre noi am avut norocul ca el să observe şi să ne împărtăşească sentimentele. Dar, dacă nu ai avut acest noroc, iată câteva sfaturi care te vor ajuta să îl cucereşti pe cel pe care-l iubeşti.

Ai mai multă încredere în tine

Bărbaţii apreciază femeile care au încredere în ele. Încrederea îi arată că tu te simţi bine în pielea ta, lucru pe care el îl consideră atrăgător. Mai mult, el crede că tu vei face tot ce îţi propui, fără să dai înapoi când vine greul.

Acordă mai multă atenţie parfumului

Indiferent dacă îţi place sau nu persoana de lângă tine, igiena personală este foarte importantă. Duşul, deodorantul şi parfumul nu trebuie să lipsească. Mai mult, se pare că bărbaţii sunt atraşi de mirosul pielii unei femei.

Studiile recente au arătat că aroma de vanilie este preferată de bărbaţi când vine vorba de mirosul parfumului unei femei, apoi cele de ierburi şi florale. Totuşi, ai grijă să nu exagerezi.

Să nu îţi fie frică să vorbeşti cu el

Da, ştiu că este greu. Să faci tu primul pas. Ooo, nu, nu pot. Poate că ar trebui să o faci dacă nu vrei să îl pierzi. Aceasta este o parte importantă, mai ales că astăzi mulţi băieţi aşteptă ca fata să acţioneze, nu numai el. Acest lucru îi arată că eşti interesată de el. Să nu îţi fie frică să începi o conversaţie cu el. Poate fi începutul unei poveşti de dragoste.

Zâmbeşte-i!

Ştii fraza: ”Zâmbeşte şi lumea îţi va zâmbi”?  Zâmbetul provoacă eliberarea endorfinelor în corp. Endorfinele sunt cele care oferă o stare de bine şi fericirea este contagioasă. Aşadar, nu ezita să îi zâmbeşti când îl vezi data viitoare. Cu un zâmbet îl poţi cuceri.

Arată-i, nu-i spune

Sunteţi un grup restrâns de prieteni, ieşiţi des, vă ştiţi calităţile şi defectele, vă ascultaţi unul pe celălalt, dar el nu te observă aşa cum tu îţi doreşti? ei bine, ar trebui să începi să îi arăţi că el înseamnă pentru tine mai mult decât un prieten. Nu trebuie să îi spui deschis acest adevăr, ci să îi arăţi prin diferite acţiuni că îţi pasă în mod special de el.

:Recente

Cum iti influenteaza ovulatia libidoul Sursa imagine shutterstock 2256590623 jpg
infidelitate jpg
De la ce varsta incepe sa sune ceasul biologic al barbatilor Sursa foto shutterstock 1290589387 jpg
4 semne ca partenerul nu te va insela niciodata Sursa foto shutterstock 795913363 jpg
potență jpg
Valentine’s Day jpg
dragostea dureaza shutterstock 76847938 jpg
Cuplu jpg
Diferentele dintre relatia de cuplu cu un sociopat si o iubire reala Sursa foto shutterstock 1930345940 jpg
Cerere in casatorie jpg
Comportamente aparent neatractive, atragatoare pentru femei Sursa foto shutterstock 360382934 jpg
cuplul de îndrăgostiți sursa  shutterstock 1550852267 jpg
Valentine’s Day jpg
cummentiivieflacarapasiuniiintr orelatiedeanibuni jpg
Probleme sexuale jpg
bărbat și femeie sursa  hutterstock 139884175 jpg
jonathan borba aC5 EFhq7Fs unsplash jpg
bărbat și femeie, pasiune sursa  GettyImages 165567824 jpg
Cearta jpg
Top 10 profesii care te predispun la divort A ta e pe lista Sursa imagine shutterstock 2148892487 jpg