Ora fixă are multe interpretări. Ce înseamnă când te uiţi la ceas exact la 18 fix?

ora fixă jpeg

Ştii care este semnificaţia orelor fixe? Se pare că există mai multe interpretări ale momentelor în care te uiţi la ceas exact atunci când este ora fixă. Pentru a înţelege aceste superstiţii, trebuie să fii atent la lucrurile mici, dar şi la lumea din jurul tău.

Ai observat şi tu, poate, că există anumite perioade în viaţă când, fără să îţi dai seama, te uiţi la ceas numai la ora fixă. Te gândeşti ce ar însemna asta şi dacă există un înţeles ascuns. Experţii în numerologie spun că cifrele au impact semnificativ asupra destinului omului, iar astfel de coincidenţe sunt nişte avertismente.

Ora fixă este exprimată prin numere de la 0 la 12, cele mai puternice şi pline de semnificaţii cifre din numerologie. O superstiţie veche, care circulă şi acum printre tineri, spune că dacă te uiţi la ceas la ora fixă înseamnă că te iubeşte cineva. Totuşi, semnificaţiile sunt diferite în funcţie de ora la care te uiţi.

Ora fixă 00:00 – Dragoste nemărturisită

Încă din copilărie semnificaţia orei 00:00 prevesteşte noroc. Se spune că, dacă îţi pui o dorinţă, se va realiza cu certitudine, dacă aceasta va coincide cu potenţialul tău energetic. Dorinţa trebuie să fie una realistă, sinceră, din toată inima. Dacă ne referim la viaţa sentimentală, este un indiciu că te iubeşte undeva, cineva în secret.

Ora 01:00 – Admirată în secret

Există o persoană care vrea foarte mult să te cunoască, pentru că îţi apreciază calităţile fizice. Nu este exclusă şi dorinţa sexuală.

Ora fixă 02:00 – Partener nepotrivit

Partenerul tău are de gând să te părăsească, din cauză că a găsit pe altcineva. De asemenea, daca îţi place de o persoană şi nu ştii cum să-i atragi atenţia, este cazul să ai răbdare. Ai putea primi o invitaţie neaşteptată în oraş.

Ora fixă 03:00 – Sunteţi în tandem

Persoana pe care o iubeşti se gândeşte la tine în acelaşi moment şi ar dori să fie mai aproape de tine. Partenerul tău te iubeşte sincer şi se străduieşte să îţi arate în fiecare zi cât de puternice sunt sentimentele lui pentru tine.

Ora 04:00 – L-ai cucerit!

Vei fi mereu iubită şi respectată de partenerul tău. Dacă eşti implicată într-o relaţie, lucrurile vor evolua la un alt nivel..

Ora fixă 05:00 – Îţi simte lipsa

Cineva foarte apropiat îţi duce dorul. Nu ezita să-i scrii s-au să-i telefonezi. Dacă această persoană este departe de tine, să ştii că îţi simte lipsa. Îi va face plăcere să-ţi audă vocea.

Ora 06:00 – Aşteaptă, dar nu acţiona

O persoană căsătorită sau implicată într-o relaţie se gândeşte la tine. Aşteaptă să-ţi dai seama sau să-i pice un răspuns din cer. În curând vei primi atenţia cuvenită din partea cuiva nou apărut în viaţa ta.

Ora fixă 07:00 – Admirator secret

Cineva se gândeşte încontinuu la tine, dar îi este frică să îţi spună. Este o persoană foarte timidă. De asemenea, vei putea afla lucruri neaşteptate despre o persoană pe care o considerai antipatică, dar care îţi poate câştiga încrederea.

Ora 08:00 – Îndrăgostită lulea

Te-ai îndrăgostit nebuneşte şi te gândeşti numai la el. De asemenea, dacă te-ai uitat la ceas la ora fixă 8.00 înseamnă că vei reuşi să duci la bun sfârşit tot ceea ce ti-ai propus.

Ora fixă 09:00 – Te urmăreşte din umbră

Un bărbat sau o femeie cu ochii verzi, după caz, este cu ochii pe tine. Totodată, s-ar putea ca persoana iubită să-ţi dea o veste bună. Bucuria nu se va lăsa aşteptată.

Ora 10:00 – Bat clopote de nuntă!

Fericirea bate la uşă. Persoana pe care o iubeşti s-a hotărât să te ceară în căsătorie şi aşteaptă momentul potrivit. Ai putea avea parte de un moment special, care implică primirea în dar a unui inel.

Ora fixă 11:00 – Nu mai e ca înainte...

Partenerul tău nu te iubeşte la fel de mult ca înainte. Stă cu tine doar din comoditate. Nu încerca să schimbi lumea sau oamenii care te înconjoară, încearcă să te schimbi pe tine.

Ora 12:00 – Zvon de împăcare

V-aţi certat, dar destinul spune că veţi fi iar împreună. Dacă te uiţi la ora fixă 12.00 înseamnă că, de asemenea, oricare ar fi problemele cu care v-aţi confruntat până acum, ele se vor rezolva în curând.

Ora fixă 13:00 – Planuri de familie

Relaţia ta este pe drumul cel bun. Un plus de calm nu strică niciodată.

Ora 14:00 – Pasiune interzisă

Un bărbat a făcut o pasiune pentru tine, dar nu se arată.

Ora fixă 15:00 – Ochii l-au vrăjit

L-ai cucerit cu privirea şi cu ochii tăi frumoşi. Un bărbat blond se gândeşte mereu la tine. Ai un farmec aparte, iar privirea ta misterioasă i-a rămas în minte.

Ora 16:00 – Vrea să te sărute

Dacă te uiţi la ora fixă 16.00 înseamnă că ai un admirator secret, dar este prea timid pentru a-ţi arăta ce simte pentru tine. Se gândeşte să te sărute, dar nu îndrăzneşte încă. Încearcă să faci primul pas şi nu vei regreta.

Ora fixă 17:00 – Invitaţie la petrecere

Vei merge la un eveniment împreună cu partenerul tău. Dacă eşti singură, îţi poţi întâlni perechea.

Ora18:00 – Te vrea cu ardoare

Dacă eşti la începutul relaţiei, încearcă să îi arăţi partenerului tău cât de fermecătoare eşti. Astfel, îşi va dori să te cunoască din ce în ce mai mult.

Ora fixă 19:00 – Eşti bârfită

Dacă te-ai uitat la ceas la ora fixă 19.00, înseamnă că cineva te bârfeşte. Nu poţi şă faci pe plac la toată lumea. Concentrează-te pe ceea ce este important pentru tine şi vei reuşi în tot ce îţi propui.

Ora 20:00 – Prietenie sau dragoste?

Cel mai bun prieten s-a îndrăgostit de tine, chiar dacă tu nu simţi nimic pentru el. Acesta are sentimente puternice pentru tine, dar nu se încumetă să spună.

Ora fixă 21:00 – Între iubire şi gelozie

Partenerul tău este foarte gelos. Este o problemă care poate fi ţinută sub control, atâta timp cât ambele părţi sunt dispuse să facă compromisuri şi să fie înţelegătoare. În toate relaţiile e nevoie de concesii reciproce.

Ora 22:00 – Te înşală

Este posibil ca persoana iubită să te înşele. Ar putea fi interesat de o altă femeie. Gelozia este un sentiment negativ. Încearcă să o ţii în frâu, dacă vrei să ai parte de linişte.

Ora fixă 23:00 – Neglijează relaţia

Persoana iubită se îndepărtează de tine. Ai puţină răbdare. Află ce îl deranjează înainte să fie prea târziu.  



Recente

Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg