Oana Roman vrea mai mulţi bani. Ce le-a spus prietenilor

1 84245 original jpg jpeg

Este o persoană publică cu greutate în lumea mondenă a României. Dar notorietatea ei nu prea îi aduce bani. Oana Roman s-a supărat pe prietenii care profită de numele şi bunătatea ei. Aceasta a publicat un mesaj usturător la adresa profitorilor. Oana Roman vrea mai mulţi bani şi nu va mai munci gratis.

'M-am hotărât eu aşa să nu prea mai fac nimic de amorul artei! Cine doreşte serviciile şi competenţa mea, influenţa pe care o am, vizibilitatea şi renumele clădite în 25 de ani de muncă, va trebui să înţeleagă că nu mai fac muncă voluntară şi nici pe prietenie! Am zis.', a fost mesajul Oanei Roman publicat pe contul ei de Facebook.

Oana Roman vrea mai mulţi bani

Vedeta susţine că a ajutat multe persoane în toţi aceşti ani. Cu toate astea, nu a fost răsplătită financiar. Şi, cum şi ea are de plătit facturi, Oana Roman are de gând să îi taxeze pe cei care apelează la numele ei de persoană publică.

image

'Nu am păţit nimic, doar că am ajuns eu la concluzia că este momentul ca oamenii să înţeleagă că nu mai pot să fac lucruri doar din prietenie. Am ajuns într-un punct în care… pentru a îmi pune în slujba lor atât cunoştinţele, cât şi notorietatea pe care o am trebuie să înţeleagă că lucrul acesta costă bani. Şi consider că am făcut destul de mulţi ani favoruri tuturor, că am ajutat pe toată lumea.

A venit momentul să înţeleagă că s-a terminat cu barterele şi s-a terminat cu munca voluntară, că trebuie să respecte munca mea şi competenţa mea, notorietatea pe care mi-am clădit-o în 25 de ani. Am ajuns într-un punct în care pot să îmi permit să cer oamenilor care îşi doresc să colaboreze cu mine să înţeleagă că lucrul acesta reprezintă pentru mine o muncă până la urmă. Orice muncă trebuie răsplătită', a declarat Oana Roman pentru viva.ro.



Recente

pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii  jpg
Zac Efron  jpg
Beyonce   foto   Instagram jpg
caine  jpg
Familia Addams jpeg
Ce diete urmează vedetele  jpg
Coperta Click! pentru femei Nr  8 2024 jpg
4 rihanna profimedia 0421395391 jpg jpeg
James Bond, Daniel Craig jpeg