Scene de bătaie cu Kate Middleton şi Meghan Markle? Imaginile care au pus internetul pe jar

1 85326 original jpg jpeg

Relaţia dintre Kate Middleton şi Meghan Markle este una dezbătută intens. Potrivit zvonurilor, între cele două ducese ar exista tensiuni, lucru care a aprins imaginaţia internauţilor.

Fotograful Alison Jackson, cunoscut pentru falsuri, a pus în practică o scenă pe care probabil că mulţi o au in minte: o bătaie între Kate Middleton şi Meghan Markle.

Exact ca în fotografiile de mai jos, în viziunea lui Alison Jackson. Fotografiile realiate de aceasta arată mai mult de o ceartă. De fapt, cele două ducese se "păruiesc", Kate fiind cea mai afectată. 

image

Fotograful Alison Jackson care se ocupă de falsuri, este răspunzător şi de renumitele imagini în care Meghan şi Harry fac yoga.

Conform zvonurilor, relaţia dintre cele două cupluri, Harry-Meghan şi William-Kate, nu este deloc bună. Ducessa de Sussex, Kate Middleton, prinţul William şi prinţul Harry au fost împreună la petrecerea organizată la Palatul Buckingham pentru a celebra 50 de ani de când Charles are titlul de Prinţ de Wales. 

În trecut, jurnaliştii au scris chiar că Meghan ar fi făcut-o să plângă pe cumnata ei cu anumite pretenţii legate de felul cum trebuie să arate rochia de domnişoară de onoare pe care prinţesa Charlotte, fiica lui Kate şi a lui William, a purtat-o la nuntă.

Pe de altă parte, Kate Middleton neagă totul. În cadrul unei vizite la Universitatea Leicester, ducesa de Cambridge a vorbit şi despre cumnata ei.  

"Da, absolut, sunt foarte încântată de Meghan şi noul bebeluş. Este un moment special, iar George şi Charlotte, dar şi Louis, vor avea un văr, aşa că e foarte special”, a declarat aceasta.

Sursă: mirror.co.uk



Recente

Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg