Într-un interviu acordat în exclusivitate pentru revista OK!, vedeta a povestit despre cum a fost nevoită să stea doar 24h la Milano când începea pandemia şi cum a afectat-o această perioadă în plan personal şi profesional.

Tu ai prins prematur, să spunem aşa, pandemia, când te aflai la Milano la invitaţia lui Philipp Plein. Cum a fost atunci, cum se comportă lumea, cum a început nebunia acolo?

Abia după ce am aterizat în Italia, a început toată nebunia. A fost ca un şoc viteza cu care creştea numărul cazurilor de oameni purtători de acest virus care ne-a dat viaţă peste cap tuturor de pe Planetă. Ne-am speriat şi ne-am luat toate măsurile de precauţie. Am stat numai în hotel până la începerea show-ului de modă şi după am plecat de tot din Milano. În Italia am stat mai puţin de 24h, asta pentru că am fost nevoiţi să mergem la Nisa pentru o întâlnire de afaceri pe care soţul meu o avea acolo. Am ajuns în siguranţă acasă. 

Cât de mult v-a schimbat viaţa această situaţie neplăcută? Ce s-a schimbat în rutina familiei voastre? 

Simt cum fiecare zi petrecută închişi în casă ne schimbă moral, spiritual şi în toate privinţele. Sunt schimbări care ne maturizează şi ne dau răspunsuri la întrebări care nu-şi găseau răspunsul până acum, realizăm că viaţă înseamnă sănătate. Fără sănătate, poţi să ai orice, le ai degeaba. De acum preţuim mai mult sistemul medical, oamenii care în general lucrează pentru binele colectiv, mâncarea, economiile şi mai ales familia, care, indiferent de vremuri, este cea care ne protejează şi ne iubeşte.  Citeste interviul complet AICI!