Ce le place copiilor să ascundă de părinții lor. Te-ai fi gândit?

Un lucru este cert - copiii pot fi tentați să ascundă diferite lucruri de părinții lor, în funcție de vârsta și de interesele lor. Am aflat din mărturiile unor părinți ce pot să ascundă copiii de cei care le-au dat viață. Descoperă totul în rândurile ce urmează! 

image

Pe măsură ce copiii cresc, încep să își dorească să aibă mai multă intimitate și independență. Vor să ia singuri decizii și să exploreze lumea după propriile reguli. Astfel, copiii ajung să ascundă diferite lucruri de părinții lor, cum ar fi relațiile romantice, navigarea pe internet și rezultatele slabe de la școală. Însă există mult mai multe lucruri pe care copiii pot fi tentați să le ascundă…  

Citește și: „N-ai voie să vorbești neîntrebat!” plus alte reguli învechite de educație 

Ce le place copiilor să ascundă de părinții lor

Potrivit publicației „Parent Portofolio”, există mai multe lucruri pe care copiii le pot ascunde de părinții lor. Din mărturiile adulților de pe site, s-a aflat că mai mulți copii au ascuns de părinții lor inclusiv mâncare sănătoasă, precum roșii sau afine. În plus, un părinte a povestit pentru site-ul menționat că a găsit o cutie cu paste tip ravioli în rucsacul fiului său de clasa a treia, mâncare pe care niciodată nu i-o pregătise. Se pare că fiul său primea zilnic de la o colegă de școală porții cu mâncare, menționază sursa citată. 

Jucării și animale de companie 

Un alt părinte a povestit pentru publicația menționată că și-a surprins fiul într-o seară în timp ce făcea în baie, pe ascuns, exerciții fizice, așa cum văzuse la televizor, iar o mamă a aflat că fiica ei încearcă să își impresioneze părinții învățând să facă, în secret, origami.

Poate ești interesat și de: Top 6 aspecte importante de avut în vedere înainte să îi cumperi o bicicletă micuțului tău 

Pe lista obiectelor pe care copiii le pot ascunde de părinții lor se află și jucăriile sau scrisorile „secrete”, scrise de ei înșiși. Mai mult decât atât, copiii se pot atașa de animalele lo de companie, iar în dorința de a petrece cât mai mult timp cu ele, le pot ascunde în locuință.  

Sursă foto: Shutterstock  



Recente

festival  foto   Shutterstock jpg
Courteney Cox cu iubitul  foto   Shutterstock jpg
Click! Pentru Femei jpeg
Anne Hathaway  foto   Shutterstock jpg
Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg