Ce le place copiilor să ascundă de părinții lor. Te-ai fi gândit?

Un lucru este cert - copiii pot fi tentați să ascundă diferite lucruri de părinții lor, în funcție de vârsta și de interesele lor. Am aflat din mărturiile unor părinți ce pot să ascundă copiii de cei care le-au dat viață. Descoperă totul în rândurile ce urmează! 

image

Pe măsură ce copiii cresc, încep să își dorească să aibă mai multă intimitate și independență. Vor să ia singuri decizii și să exploreze lumea după propriile reguli. Astfel, copiii ajung să ascundă diferite lucruri de părinții lor, cum ar fi relațiile romantice, navigarea pe internet și rezultatele slabe de la școală. Însă există mult mai multe lucruri pe care copiii pot fi tentați să le ascundă…  

Citește și: „N-ai voie să vorbești neîntrebat!” plus alte reguli învechite de educație 

Ce le place copiilor să ascundă de părinții lor

Potrivit publicației „Parent Portofolio”, există mai multe lucruri pe care copiii le pot ascunde de părinții lor. Din mărturiile adulților de pe site, s-a aflat că mai mulți copii au ascuns de părinții lor inclusiv mâncare sănătoasă, precum roșii sau afine. În plus, un părinte a povestit pentru site-ul menționat că a găsit o cutie cu paste tip ravioli în rucsacul fiului său de clasa a treia, mâncare pe care niciodată nu i-o pregătise. Se pare că fiul său primea zilnic de la o colegă de școală porții cu mâncare, menționază sursa citată. 

Jucării și animale de companie 

Un alt părinte a povestit pentru publicația menționată că și-a surprins fiul într-o seară în timp ce făcea în baie, pe ascuns, exerciții fizice, așa cum văzuse la televizor, iar o mamă a aflat că fiica ei încearcă să își impresioneze părinții învățând să facă, în secret, origami.

Poate ești interesat și de: Top 6 aspecte importante de avut în vedere înainte să îi cumperi o bicicletă micuțului tău 

Pe lista obiectelor pe care copiii le pot ascunde de părinții lor se află și jucăriile sau scrisorile „secrete”, scrise de ei înșiși. Mai mult decât atât, copiii se pot atașa de animalele lo de companie, iar în dorința de a petrece cât mai mult timp cu ele, le pot ascunde în locuință.  

Sursă foto: Shutterstock  Recente

cafea jpg
protest jpg
Cindy Crawford foto  Shutterstock jpg
Sharon Stone foto  Shutterstock jpg
Michelle Obama cu familia foto  Shutterstock jpg
Jennifer Garner foto  Shuttestock jpg
George Clooney, Denzel Washington foto  Shutterstock jpg
Joe Jonas și Sophie Turner foto  Shutterstock jpg
David și Victoria Beckham jpeg
Mila Kunis, Ashton Kutcher foto  Shutterstock jpg
paste jpg
Forma buzelor arata cat esti de afectuos Sursa foto shutterstock 1894073158 jpg
Julia Haart Instagram jpg
horoscop, zodii, stres jpg
Beyonce sursa  Shutterstock jpg
Gordon Ramsay jpg
DISKOteka 5 jpeg
Revista Click! pentru femei Nr 19  15 28 septembrie 2023 jpeg
Michael Kors foto  Shutterstock jpg
Demi Lovato jpg